FORUMS

Problem with CM9

111 posts
Thanks Meter: 27
 
By JCVillegas78, Senior Member on 19th April 2014, 03:42 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello guys..I don't know if it is a bug but Im experiencing this since beta 2 has been Realeased and now Beta 4 I also experienced it now...
After Installing 2 or More Apps and when I go to Settings>App to Manage it after a Sec it Reboots...
and I think the problem is in Media Scanning ..I also installed Link2SD then I open and it scan some apps then after a sec it reboots also...
I can't take a LogCat cause I hve no PC for now..can some1 help..

Sent from my GT-S5360 using xda app-developers app
 
 
19th April 2014, 08:37 AM |#2  
TheFixItMan's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,946
 
More
see my post
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=418

I simply cant replicate this


update

I managed to replicate it
see
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=432
Last edited by TheFixItMan; 19th April 2014 at 02:08 PM.
19th April 2014, 01:07 PM |#3  
dimsar2013's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 37
 
More
I'm not facing this problem.

Sent from my GT-P3110 using XDA Premium 4 mobile app
19th April 2014, 02:07 PM |#4  
TheFixItMan's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,946
 
More
Quote:
Originally Posted by dimsar2013

I'm not facing this problem.

Sent from my GT-P3110 using XDA Premium 4 mobile app

I replicated this problem

see
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=432
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes