Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] S duos bricked Bcuz of Swapper 2

OP Thy Boss

18th April 2014, 01:32 PM   |  #21  
Thy Boss's Avatar
OP Member
Flag SOLAR SYSTEM/EARTH/ASIA/PHILIPPINES
Thanks Meter: 14
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

i think this is the last way
http://forum.xda-developers.com/gala...inary-t1604707

I guess i will just give it to samsung and repair it! i am on a warranty zone!
18th April 2014, 04:30 PM   |  #22  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Thy Boss

I guess i will just give it to samsung and repair it! i am on a warranty zone!

but you have rooted your phone using cwm recovery
so how would you on warrenty
19th April 2014, 12:09 AM   |  #23  
Thy Boss's Avatar
OP Member
Flag SOLAR SYSTEM/EARTH/ASIA/PHILIPPINES
Thanks Meter: 14
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

but you have rooted your phone using cwm recovery
so how would you on warrenty

It wont they will not notice


Sent from my iPad using Tapatalk HD
19th April 2014, 04:01 AM   |  #24  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 140
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Thy Boss

It wont they will not notice


Sent from my iPad using Tapatalk HD

ok then try
19th April 2014, 04:23 AM   |  #25  
Senior Member
Flag AP,warangal
Thanks Meter: 69
 
143 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Thumbs up If you are able go to recovery mode..
by pressing volup+voldwn+home+power buttons..
U can wipe data/factory reset and cache .If it does'nt work u have reflash the stock firmware using odin and drivers and firmware file ..you need to have a pc ..u can make it out by simple steps
19th April 2014, 05:03 AM   |  #26  
Thy Boss's Avatar
OP Member
Flag SOLAR SYSTEM/EARTH/ASIA/PHILIPPINES
Thanks Meter: 14
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by shankarsj

by pressing volup+voldwn+home+power buttons..
U can wipe data/factory reset and cache .If it does'nt work u have reflash the stock firmware using odin and drivers and firmware file ..you need to have a pc ..u can make it out by simple steps

Cant go cwm or download mode!!!!!


Sent from my iPad using Tapatalk HD
19th April 2014, 07:25 AM   |  #27  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Did you happen to read the thread...?
The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
19th April 2014, 11:12 AM   |  #28  
Thy Boss's Avatar
OP Member
Flag SOLAR SYSTEM/EARTH/ASIA/PHILIPPINES
Thanks Meter: 14
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Did you happen to read the thread...?

Huh????

Btw i have given my phone to samsung and they are still repairing it and i will get it in 2 days!


Sent from my iPad using Tapatalk HD
19th April 2014, 04:10 PM   |  #29  
Senior Member
Thanks Meter: 590
 
3,105 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Thy Boss

Huh????

Btw i have given my phone to samsung and they are still repairing it and i will get it in 2 days!


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Sorry, thought I had post quoted the other guy who suggested you do all the stuff you've already done and described so far. Samsung shouldn't have any issues getting it running. I'm certain they're familiar with getting these issues fixed up, or they'll throw another motherboard in there. Either way, you'll be back to enjoying it in no time. Though, heads up, it's generally frowned upon to go for warranty issues when it's something you directly caused due to software modifications. Ethical concerns and all that.
The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
19th April 2014, 04:12 PM   |  #30  
Thy Boss's Avatar
OP Member
Flag SOLAR SYSTEM/EARTH/ASIA/PHILIPPINES
Thanks Meter: 14
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Sorry, thought I had post quoted the other guy who suggested you do all the stuff you've already done and described so far. Samsung shouldn't have any issues getting it running. I'm certain they're familiar with getting these issues fixed up, or they'll throw another motherboard in there. Either way, you'll be back to enjoying it in no time. Though, heads up, it's generally frowned upon to go for warranty issues when it's something you directly caused due to software modifications. Ethical concerns and all that.

Well wrranty was dead.....

If they cant fix it then goodbye s duos......

So wish me luck brotha!!!

Well can u add me u seem to be a nice guy


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bricked, hard brick, sduos, swapper2
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes