FORUMS

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more

Which Manufacturer (And Device) Made You Choose Android?

The beautiful thing about Android is that there is so much to choose from. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Cm 11 3g problem

19th April 2014, 10:41 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I've just installed the nightly for 18th April and I can't get 3g to work ive tried turning on roaming, manually selecting a network and selecting different apns. My baseband is xxlt3. I am also on the stock cm Kernel. Anyone know a fix for this?


Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
 
 
19th April 2014, 03:30 PM |#2  
ThaiDai's Avatar
Senior Member
Flag Aachen/หนองบัวลำภู
Thanks Meter: 2,742
 
10
More
Quote:
Originally Posted by philhlfc

Anyone know a fix for this?

Install the "yesterly"?
19th April 2014, 03:35 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by ThaiDai

Install the "yesterly"?

i tried the 16th nightly its the same
19th April 2014, 03:38 PM |#4  
nokiamodeln91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,725
 
More
Did you check apns?
19th April 2014, 03:38 PM |#5  
ThaiDai's Avatar
Senior Member
Flag Aachen/หนองบัวลำภู
Thanks Meter: 2,742
 
10
More
Quote:
Originally Posted by philhlfc

i tried the 16th nightly its the same

Then install the rom again where it worked
19th April 2014, 03:47 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by nokiamodeln91

Did you check apns?

i tried 4 different ones for my network ( o2 uk) from online non worked


the last time it worked was on stock rom
19th April 2014, 08:57 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Smile
i fixed the problem it was the apn

i flashed stock copied the apn info restored cm 11 backup the added the apn
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes