Post Reply

Stock rom backup not working

OP rahul thakkkar

17th April 2014, 09:32 AM   |  #1  
rahul thakkkar's Avatar
OP Senior Member
Flag ahmedabad
Thanks Meter: 18
 
108 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
I want to backup of stock rom but its not working i am on jon rom v16 plz help
Sent from my GT-N7000 using xda premium
19th April 2014, 04:24 PM   |  #2  
AndroidSlave's Avatar
Senior Member
Flag Simi Valley, California
Thanks Meter: 4,251
 
5,299 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Not a very descriptive post

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
19th April 2014, 04:28 PM   |  #3  
ThaiDai's Avatar
Senior Member
Flag Aachen/หนองบัวลำภู
Thanks Meter: 2,686
 
10
2,432 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by AndroidSlave

Not a very descriptive post

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

But it fits to the used rom.
The Following User Says Thank You to ThaiDai For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 12:17 AM   |  #4  
AndroidSlave's Avatar
Senior Member
Flag Simi Valley, California
Thanks Meter: 4,251
 
5,299 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
@jonatasneves13 since your friend help you test you great room why don't you reserection this question? Haha

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes