Post Reply

Flashing Netherlands Latest Firmware

19th April 2014, 05:00 AM   |  #1  
Lambetts's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
696 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Hey again,

Just seeing if anyone has had issues with flashing the latest Netherlands firmware? As it's the latest version for the N9005. I'm in Australia and I'm hoping I can just do this to get to 4.4.2 (to get latest bootloader) then flash a custom 4.4.2 rom?

Anyone have any advice?

Thank in advance!

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
19th April 2014, 05:23 AM   |  #2  
fadhil3536's Avatar
Senior Member
Flag Port Klang , Malaysia
Thanks Meter: 151
 
483 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
No problem mate, as long it is N9005. But it will wipe your data if you phone is from other region.
The Following User Says Thank You to fadhil3536 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2014, 08:07 AM   |  #3  
Lambetts's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
696 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Thanks man. What firmware do you recommend to flash? Poland, Netherlands, UK?

Thanks again mate.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
19th April 2014, 09:08 AM   |  #4  
fadhil3536's Avatar
Senior Member
Flag Port Klang , Malaysia
Thanks Meter: 151
 
483 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by Lambetts

Thanks man. What firmware do you recommend to flash? Poland, Netherlands, UK?

Thanks again mate.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

i live in malaysia but using poland firmware. but will flash the netherland one later when come home.
Last edited by fadhil3536; 19th April 2014 at 09:10 AM. Reason: adding
19th April 2014, 02:21 PM   |  #5  
antique_sonic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Corner of the earth
Thanks Meter: 1,095
 
2,100 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by Lambetts

Thanks man. What firmware do you recommend to flash? Poland, Netherlands, UK?

Thanks again mate.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

I thought ur 1st post said u want to flash ND3 ?
19th April 2014, 06:58 PM   |  #6  
Lambetts's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
696 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by antique_sonic

I thought ur 1st post said u want to flash ND3 ?

Hey

Yeah but I'm not sure if that's the latest and one that I won't have any dramas with that's all I was just seeing what the latest and best firmware would be to flash, or anyone's opinion on it.

So the Netherlands firmware would be the latest and the best?

Thanks again guys.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
20th April 2014, 01:38 AM   |  #7  
antique_sonic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Corner of the earth
Thanks Meter: 1,095
 
2,100 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Yes

Sent from somewhere under the sky, at the corner of this rounded earth.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank