Post Reply

Verizon lg g2 on sprint

OP reinaldistic

18th April 2014, 10:02 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 178
 
958 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
Is it possible to get my Verizon lg g2 to work on sprint? I know it has to get unlocked and whatnot, how do you do it or is it even possible. Im on 12b with custom reckvery and root

Sent from my VS980 4G using xda app-developers app
19th April 2014, 01:23 PM   |  #2  
Esteway.619's Avatar
Senior Member
Flag san diego
Thanks Meter: 1,342
 
4,852 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
No

Sent from my VS980 4G using XDA Premium 4 mobile app
20th April 2014, 02:25 PM   |  #3  
abdel12345's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,193
 
4,933 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by reinaldistic

Is it possible to get my Verizon lg g2 to work on sprint? I know it has to get unlocked and whatnot, how do you do it or is it even possible. Im on 12b with custom reckvery and root

Sent from my VS980 4G using xda app-developers app

Verizon's already unlocked but Sprint locks their phones and won't let you activate except on theirs. You can use a mobile SIM or att one fine but no 4g unless you mess around with stuff and modify the Rom

Sent from my VS980 4G using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank