Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] sensation xe digitizer replacement gone a bit wrong

OP xristosdino

19th April 2014, 02:06 AM   |  #1  
OP Member
Flag Patras
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
A friend gave me an XE with broken digitizer so a gave it a shot. Unfortunately I wasn't very smooth removing it accidentaly cut the cable i point to on the snapshot. My problem (?) now is that everything seems to be working as it should and I don't know whether I should spend more money replacing the broken thing, because I dont even know what is not working. Apparently, I cut the microphone cable, but microphone is working perfectly, so what is wrong?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-04-18 16.06.03.jpg
Views:	30
Size:	251.3 KB
ID:	2695051   Click image for larger version

Name:	????? ?????.jpg
Views:	27
Size:	61.7 KB
ID:	2695081  
19th April 2014, 02:45 PM   |  #2  
panki_86's Avatar
Senior Member
Flag Radizel(MB)
Thanks Meter: 9
 
105 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Left softkeys led light doesn't work
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	123.JPG
Views:	23
Size:	46.7 KB
ID:	2696018  
Last edited by panki_86; 19th April 2014 at 02:52 PM.
The Following User Says Thank You to panki_86 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 06:20 PM   |  #3  
OP Member
Flag Patras
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by panki_86

Left softkeys led light doesn't work

thank you panki, I didn't notice that, so it's going to stay that way.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes