Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Cant register on network after installing Touchwiz v10

OP law.tout@gmail.com

20th April 2014, 12:59 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
searched the forums but cant find anything specific to my problem which is:

Starting from fresh stock 2.3.6. gingerbread ROM (with no network problems), I installed Touchwiz_Res_V10 from link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2358404

Although every aspect of this ROM works fine there is one problem- my S5830i cant get registered onto my UK network. It sees my network provider (EE) and a bunch of others, but if i manually try and join the EE network (because it doesnt auto join ANY networks) it says I am not allowed/authorised to join the EE network.

If i revert back to the stock 2.3.6 it finds my EE network and joins it automatically without me having to specifiy it, easy as pie.

The IMEI is fine. Baseband is quoted as S5830iXXLA2 on both installs


Are there any known problems with the V10 that interferes with network connectivity that anyone is aware of.

Anyone know how to fix?

many thx
L
20th April 2014, 12:40 PM   |  #2  
Hesham Sleem's Avatar
Member
Framework-res
Thanks Meter: 67
 
69 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by law.tout@gmail.com

searched the forums but cant find anything specific to my problem which is:

Starting from fresh stock 2.3.6. gingerbread ROM (with no network problems), I installed Touchwiz_Res_V10 from link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2358404

Although every aspect of this ROM works fine there is one problem- my S5830i cant get registered onto my UK network. It sees my network provider (EE) and a bunch of others, but if i manually try and join the EE network (because it doesnt auto join ANY networks) it says I am not allowed/authorised to join the EE network.

If i revert back to the stock 2.3.6 it finds my EE network and joins it automatically without me having to specifiy it, easy as pie.

The IMEI is fine. Baseband is quoted as S5830iXXLA2 on both installs


Are there any known problems with the V10 that interferes with network connectivity that anyone is aware of.

Anyone know how to fix?

many thx
L

try to flash a custom Kernel..it will slove the problem
The Following 2 Users Say Thank You to Hesham Sleem For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 02:24 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
thanks Hesham

Can you recommend any specific kernels which would work nicely with the Touchwiz V10?

best
Lawrence
20th April 2014, 05:08 PM   |  #4  
xdaYildirim's Avatar
Junior Member
ISTANBUL <3
Thanks Meter: 8
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
You can try this kernel.
This ROM is under GPL, kernel source code can be found here(http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1818830)
20th April 2014, 06:24 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
great thx
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
s5830i network problem touchwiz_v10
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes