Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,412 Members 45,365 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Cant register on network after installing Touchwiz v10

Tip us?
 
law.tout@gmail.com
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2011
Default [Q] Cant register on network after installing Touchwiz v10

searched the forums but cant find anything specific to my problem which is:

Starting from fresh stock 2.3.6. gingerbread ROM (with no network problems), I installed Touchwiz_Res_V10 from link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2358404

Although every aspect of this ROM works fine there is one problem- my S5830i cant get registered onto my UK network. It sees my network provider (EE) and a bunch of others, but if i manually try and join the EE network (because it doesnt auto join ANY networks) it says I am not allowed/authorised to join the EE network.

If i revert back to the stock 2.3.6 it finds my EE network and joins it automatically without me having to specifiy it, easy as pie.

The IMEI is fine. Baseband is quoted as S5830iXXLA2 on both installs


Are there any known problems with the V10 that interferes with network connectivity that anyone is aware of.

Anyone know how to fix?

many thx
L
 
Hesham Sleem
Old
#2  
Hesham Sleem's Avatar
Member
Thanks Meter 20
Posts: 53
Join Date: Feb 2013
Location: Framework-res
Quote:
Originally Posted by law.tout@gmail.com View Post
searched the forums but cant find anything specific to my problem which is:

Starting from fresh stock 2.3.6. gingerbread ROM (with no network problems), I installed Touchwiz_Res_V10 from link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2358404

Although every aspect of this ROM works fine there is one problem- my S5830i cant get registered onto my UK network. It sees my network provider (EE) and a bunch of others, but if i manually try and join the EE network (because it doesnt auto join ANY networks) it says I am not allowed/authorised to join the EE network.

If i revert back to the stock 2.3.6 it finds my EE network and joins it automatically without me having to specifiy it, easy as pie.

The IMEI is fine. Baseband is quoted as S5830iXXLA2 on both installs


Are there any known problems with the V10 that interferes with network connectivity that anyone is aware of.

Anyone know how to fix?

many thx
L
try to flash a custom Kernel..it will slove the problem
 
law.tout@gmail.com
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2011
thanks Hesham

Can you recommend any specific kernels which would work nicely with the Touchwiz V10?

best
Lawrence
 
xdaYildirim
Old
#4  
xdaYildirim's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 8
Posts: 24
Join Date: Feb 2014
Location: ISTANBUL <3
You can try this kernel.
This ROM is under GPL, kernel source code can be found here(http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1818830)
 
law.tout@gmail.com
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2011
great thx
Tags
s5830i network problem touchwiz_v10
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes