Post Reply

sprint phone flashed to t-mobile?

OP rosystreasures

17th April 2014, 11:10 PM   |  #1  
rosystreasures's Avatar
OP Senior Member
Flag CA, USA
Thanks Meter: 33
 
381 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
can the sprint note 2 be flashed to t-mobile?
18th April 2014, 04:43 PM   |  #2  
wizky911's Avatar
Senior Member
Flag Carbondale, IL
Thanks Meter: 73
 
480 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
No. T-moble is a GSM carrier. Sprint is CDMA the radios won't pick up each others signal

Sent from my SM-N900P using xda app-developers app
18th April 2014, 05:42 PM   |  #3  
Account currently disabled
Flag phoenix
Thanks Meter: 1,035
 
2,634 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Yes they will as this is a world phone ie gsm too.... but sprint has to internationally unlock it and then you need to do the domestic unlock hack ... and before you waste my time responding again no the only way to have it unlocked is by sprint doing it ... they will not do it if it's a bad esn phone or if the phone doesn't meet certain criteria ....ie on a account for last 90 days etc

Sent from my SM-G900P using Xparent BlueTapatalk 2
19th April 2014, 10:35 PM   |  #4  
insane209's Avatar
Senior Member
Flag modesto, ca
Thanks Meter: 416
 
481 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by rosystreasures

can the sprint note 2 be flashed to t-mobile?

Read this:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2593305

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
20th April 2014, 07:21 PM   |  #5  
kaos420's Avatar
Recognized Contributor
dantes inferno
Thanks Meter: 1,642
 
3,101 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
Hope of means note 3

Sent From My 0x1 Note 3.i love tep....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Sprint Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank