Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] getting to custom rom splash screen but no further.

OP ComfySofa

20th April 2014, 10:26 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
338 posts
Join Date:Joined: May 2009
Hi - you always start these things with a "yeah - no problem ill flash it for you....itll work great once ive finished with it...." - famous last words....heh

Anyway as above ive got to the point I can install a custom rom but cant get past the splash screen....

Used BabSector to get Skrilax on there (now heres where I might be going wrong....) I ran the "A" batch file which completed but gave me and error but the ascii above that gave me a "pass" I tried to go back into apx mode to run the "B" batch file but I couldn't get it back into that mode - the skrilax v8 splash screen ran and gave me the option to go into Recovery mode so I flashed a 4.2.2 image (cyanogen image) and that's where im at now - splash screen going round but cant get any more than that....

Ive managed to get the v9 skrilax image on there but I cant update the cwm image from 5.5 upto the latest version - it gives the illusion of pushing the files over to the tablet but when I go back in the old 5.5 image is still on there...

Is this something to do with not being able to run that "B" batch file??

As I say im almost there - not quite though....cheers to anyone that chips in....

Comfy
20th April 2014, 12:36 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
338 posts
Join Date:Joined: May 2009
Just to add that I tried reflashing the a batch file and replace the recovery.IMG file with the new 6.4.5.0 cwm recovery but it failed saying there wasn't enough room. Reflashed the stock one again and I'm back where I was before....
20th April 2014, 08:31 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
338 posts
Join Date:Joined: May 2009
I got there in the end....reflashed the a batch file. Downloaded the "step 3 rooting tool" before I ran the b batch file....ran the b batch file which then worked. After that I could flash a ROM....I did briefly get the new cwm on which then reverted back. ROM still running though.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes