5,605,904 Members 47,393 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you still have problems with using Slimkat daily? (If not, please hit "NO" only)
Yes - Reboot/soft reboot. 9 18.37%
Yes - Apps freezes. 4 8.16%
No - it's considerably stable. 37 75.51%
Multiple Choice Poll. Voters: 49. You may not vote on this poll

[rom][04/02/14] SlimSaber 4.4.2 - Galaxy S 4G [LINARO KAT]

Tip us?
 
thegoo
Old
#281  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 98
Join Date: Sep 2011
Location: Saint Paul
I'm having issues (not sure if it's related to the ROM itself) mainly with when I try to turn the screen on (power button) and it doesn't do anything.

It hangs and I'll hit it multiple times and it will finally come on. Sometimes the screen is even black but I can still get haptic feedback as if i'm unlocking the screen in which it's actually unlocking the screen but black. I've tried reflashing, one click etc.

It won't do it right away on a fresh flash, but after a day or so it goes back to this. Also, I find that apps will hang as well.
 
Spartan_Don
Old
#282  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jan 2014
I'm having similar issues as the post above.

Sent from my SGH-T959V using xda app-developers app
 
ariesgodofwar
Old
#283  
ariesgodofwar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 125
Join Date: Jun 2010
Location: Fenton
Quote:
Originally Posted by thegoo View Post
I'm having issues (not sure if it's related to the ROM itself) mainly with when I try to turn the screen on (power button) and it doesn't do anything.

It hangs and I'll hit it multiple times and it will finally come on. Sometimes the screen is even black but I can still get haptic feedback as if i'm unlocking the screen in which it's actually unlocking the screen but black. I've tried reflashing, one click etc.

It won't do it right away on a fresh flash, but after a day or so it goes back to this. Also, I find that apps will hang as well.
I am experiencing the same thing. Same issue when a call comes in, maybe my screen will illuminate and I can answer, or maybe it will not, and it will just stay black while ringing.
 
christoophat
Old
#284  
christoophat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 232
Join Date: May 2011
Location: SoCal
I haven't experienced any issues with screen on & off here
 
AgainstTheFlow
Old
#285  
AgainstTheFlow's Avatar
Member
Thanks Meter 10
Posts: 64
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by christoophat View Post
I haven't experienced any issues with screen on & off here
I have. Just as described above. You either cant wake it up out of sleep mode, or cant get the screen on to answer a call. This has oly been since GPS fix. Could that be causing a conflict?
Daily driver SGS4G 4.4.2 Slimsaber rom
 
christoophat
Old
#286  
christoophat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 232
Join Date: May 2011
Location: SoCal
Quote:
Originally Posted by AgainstTheFlow View Post
I have. Just as described above. You either cant wake it up out of sleep mode, or cant get the screen on to answer a call. This has oly been since GPS fix. Could that be causing a conflict?
hmm..that is one thing I'm not able to get working is GPS, I enabled "Use locations" when installing GAPS, but any GPS search tool that I use isn't able to locate any satellites . It worked the first time I installed this ROM, but not now for some reason.
 
Spartan_Don
Old
(Last edited by Spartan_Don; 21st April 2014 at 08:11 PM.) Reason: duplicate quote
#287  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by ariesgodofwar View Post
I am experiencing the same thing. Same issue when a call comes in, maybe my screen will illuminate and I can answer, or maybe it will not, and it will just stay black while ringing.
I am having this problem with incoming calls as well. I had posted this in the Q&A forum (I did not have enough posts yet to post here) but no replies. Basically the phone will ring and the screen is unresponsive for several seconds... often times it is too late to actually answer the call.

I am using link2sd and greenify.
 
ariesgodofwar
Old
#288  
ariesgodofwar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 125
Join Date: Jun 2010
Location: Fenton
So I tweaked the core settings so the floor was 200mhz instead of 100, and changed the Governor I was using to SmartassV2, and have not experienced the sleep/wake issues since. I have not had many folks call today though, but so far so good. I think the phone may just not have been ramping up from sleep mode quickly enough. YMMV but interested to know if this works for others.
The Following 2 Users Say Thank You to ariesgodofwar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Spartan_Don
Old
#289  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by ariesgodofwar View Post
So I tweaked the core settings so the floor was 200mhz instead of 100, and changed the Governor I was using to SmartassV2, and have not experienced the sleep/wake issues since. I have not had many folks call today though, but so far so good. I think the phone may just not have been ramping up from sleep mode quickly enough. YMMV but interested to know if this works for others.
I'm a newbie, how would I make these same tweaks?
 
AgainstTheFlow
Old
#290  
AgainstTheFlow's Avatar
Member
Thanks Meter 10
Posts: 64
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by ariesgodofwar View Post
So I tweaked the core settings so the floor was 200mhz instead of 100, and changed the Governor I was using to SmartassV2, and have not experienced the sleep/wake issues since. I have not had many folks call today though, but so far so good. I think the phone may just not have been ramping up from sleep mode quickly enough. YMMV but interested to know if this works for others.
What performance setting did you switch to? Im using interactive and still drags a bit.
Daily driver SGS4G 4.4.2 Slimsaber rom

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes