Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,914 Members 45,701 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q]

Tip us?
 
Hamstra
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Oct 2012
Unhappy [Q]

My phone :
*** TAMPERED ***
*** UNLOCKED ***
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.55.0000
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120,271,0909
OS-3.62.401.1
Okt 17 2013

C:\HTC>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4A.21.3263.04
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 3.62.401.1
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON
INFOserialno: HT35CW904525
INFOimei: x
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0710000
INFOcidnum: HTC__E11
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 4308mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-bb768ae1
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.062s

I would like to bring my phone up to running. However tried everything to no avail.
Who oh who can help me to reset my phone. I'm really desperate
Chris
 
alray
Old
#2  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 915
Posts: 2,373
Join Date: May 2012
Location: Montreal
Quote:
Originally Posted by Hamstra View Post
My phone :
*** TAMPERED ***
*** UNLOCKED ***
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.55.0000
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120,271,0909
OS-3.62.401.1
Okt 17 2013

C:\HTC>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.55.0000
INFOversion-baseband: 4A.21.3263.04
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 3.62.401.1
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON
INFOserialno: HT35CW904525
INFOimei: x
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0710000
INFOcidnum: HTC__E11
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 4308mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-bb768ae1
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.062s

I would like to bring my phone up to running. However tried everything to no avail.
Who oh who can help me to reset my phone. I'm really desperate
Chris
Like I said you when you pm'ed me, please be more clear about your issue.... Is it bootlooping? stuck in bootloader? stuck on htc logo when booting?

What you did before? The issue appeared by itself? you flashed something wrong?

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

however, there is a ruu for your phone version that you could use to reset it to 100% stock and latest version.

You can download it from here

Note that using the ruu will wipe everything on your phone including personal/media files.
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
 
Hamstra
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by alray View Post
Like I said you when you pm'ed me, please be more clear about your issue.... Is it bootlooping? stuck in bootloader? stuck on htc logo when booting?

What you did before? The issue appeared by itself? you flashed something wrong?
No bootlooping.
I think the phone is emtpy after .....I've tried everything, all off accidentally.
Starts in bootloader.
e: can't mount /cach etc Installed TWPR ok. Would like to install stock like beginning.
 
alray
Old
#4  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 915
Posts: 2,373
Join Date: May 2012
Location: Montreal
Quote:
Originally Posted by Hamstra View Post
No bootlooping.
I think the phone is emtpy after .....I've tried everything, all off accidentally.
Starts in bootloader.
e: can't mount /cach etc Installed TWPR ok. Would like to install stock like beginning.
so try the ruu i have linked above.

you will have to re-lock the bootloader before if its unlocked

Code:
fastboot oem lock
then launch the ruu.exe (linked in my above post) and follow instruction. Restoring using the ruu can tanke up to 20 min and first boot can take some time too.
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
 
Hamstra
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Oct 2012
I will
 
Hamstra
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Hamstra View Post
I will
The setup is stopped after windows screen. No white screen after ....
Windows 7.64
 
Hamstra
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Oct 2012
Is there sam reason why the exe has been stopped?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Blast Those Flags with Knock the Flags

Lately, we have seen a rather drastic shift in the world of mobile device gaming. The infamous Angry … more

Hide Numbers on Your SMS and Call Logs with Reflection

How many times have you given your device to someone else in order to show them a … more

Implement Split View in Your LG G2 KitKat Rom with Automated Installer

Some of you may have remembered a story on the Portal a few weeks back … more

Cast Your Device Screen the Way it Was Meant to be with Second Screen

Not too long ago here on the XDA Portal, we covered how Google had made … more