Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help!! 4G LTE problems...

OP perrymike15

18th April 2014, 07:04 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
So recently (this afternoon) I got an lg g2 that came rooted. I quickly flashed CM 11 and started using it only to realize that I wasn't getting lte. I called ATT to get a bigger plan for lte coverage and the gave it to me. They told me to restart my phone and test the internet. I rebooted it and texted it but had no luck and I was getting no WiFi. After a while of troubleshooting w/ ATT the person gave up and opened a technician case. After the call I checked my APNs and noticed it was default on ATT LTE. I changed it to ATT PHONE and restarted the phone, and this gave me HSPA+ but no higher. I've tryed many things and just can't seem to get any LTE or even HSPA when I use the default ATT LTE APN. Somebody please help me get some 4g lte going!! Thanks so much and sorry for being a noob of this site!

Sent from my LG-D800 using xda app-developers app
18th April 2014, 07:30 AM   |  #2  
MarcLandis's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 733
 
881 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
This forum is for AOKP not CM.
18th April 2014, 05:35 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Oh I'm very sorry I was an idiot and thought cm was based off akop (no sarcasm intended)...can you direct me to a cm 11 forum? It would be even better if it was on XDA

Sent from my LG-D800 using xda app-developers app
21st April 2014, 12:42 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
21 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Service
Quote:
Originally Posted by perrymike15

So recently (this afternoon) I got an lg g2 that came rooted. I quickly flashed CM 11 and started using it only to realize that I wasn't getting lte. I called ATT to get a bigger plan for lte coverage and the gave it to me. They told me to restart my phone and test the internet. I rebooted it and texted it but had no luck and I was getting no WiFi. After a while of troubleshooting w/ ATT the person gave up and opened a technician case. After the call I checked my APNs and noticed it was default on ATT LTE. I changed it to ATT PHONE and restarted the phone, and this gave me HSPA+ but no higher. I've tryed many things and just can't seem to get any LTE or even HSPA when I use the default ATT LTE APN. Somebody please help me get some 4g lte going!! Thanks so much and sorry for being a noob of this site!

Sent from my LG-D800 using xda app-developers app

If your phone is not an AT&T branded phone, you will not get LTE. You must add a munged IMEI with an AT&T factory code or copy the IMEI of an in store phone and add that to your account. Then use your phone as normal. This has nothing to do with CM or AOKP.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes