Post Reply

[Q] See 3g /4g lte network wen on wifi?

OP bo-l

20th April 2014, 11:19 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Is there a framework so i can se wen im on 4g lte or 3g network
At the same time im on wifi?

Sorry for my spelling my englisg is't the bedst
21st April 2014, 10:28 AM   |  #2  
niaboc79's Avatar
Recognized Developer / Themer
Flag Enghien
Thanks Meter: 33,933
 
6,724 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bo-l

Is there a framework so i can se wen im on 4g lte or 3g network
At the same time im on wifi?

Sorry for my spelling my englisg is't the bedst

When you are in Wifi, the datas are switching automatically so you can't see this information in status bar.

But you should be abble to see that in settings/about phone/state
21st April 2014, 10:38 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by niaboc79

When you are in Wifi, the datas are switching automatically so you can't see this information in status bar.

But you should be abble to see that in settings/about phone/state

Yes i know. Its only if i cant get it on statusbar.
Were i live is there only 3g some places in the house. Then i cant se that im on 3g. For mms when l am on wifi
21st April 2014, 12:03 PM   |  #4  
niaboc79's Avatar
Recognized Developer / Themer
Flag Enghien
Thanks Meter: 33,933
 
6,724 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bo-l

Yes i know. Its only if i cant get it on statusbar.
Were i live is there only 3g some places in the house. Then i cant se that im on 3g. For mms when l am on wifi

Do you see the information where I told you?

Envoyé de mon C6603 en utilisant Tapatalk
21st April 2014, 12:37 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:

[quote name="bo-l" post=52072691]Yes i know. Its only if i cant get it on statusbar. <br />
Were i live is there only 3g some places in the house. Then i cant se that im on 3g. For mms when l am on wifi

<br />
<br />
Do you see the information where I told you?<br />
<br />
Envoyé de mon C6603 en utilisant Tapatalk[/QUOTE]
Yes i can see my status there. Im just wundering that i cant get the statusup in the statusbar if that is posible

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank