T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more

Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more
Post Reply

Using ISIS when Rooted

OP sweets55

19th April 2014, 02:09 PM   |  #1  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 354
 
2,004 posts
Join Date:Joined: May 2009
You can't use ISIS when rooted. How do you tempory unroot? Is it quick and easy to do? Also when KitKat comes out for T-Mobile what do you have to when rooted. Thanks
19th April 2014, 02:50 PM   |  #2  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 260
 
1,220 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to iamtha1 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2014, 02:53 PM   |  #3  
schollianmj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
416 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1

I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app

yup. this. works like a dream.
The Following User Says Thank You to schollianmj For This Useful Post: [ View ]
21st April 2014, 01:52 PM   |  #4  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 354
 
2,004 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1

I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app

I didn't see the T-Mobile module. Unless I over looked it.
21st April 2014, 01:54 PM   |  #5  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 260
 
1,220 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Rootcloak isn't just for art it works for any app or provider that checks for root before opening the app

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 01:57 PM.
21st April 2014, 01:57 PM   |  #6  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 354
 
2,004 posts
Join Date:Joined: May 2009
Just download this? Download from the Xposed Modules Repo: http://repo.xposed.info/module/com.devadvance.rootcloak and follow the instructions. Sorry I need to learn more about Modules. As of now I just have G2 Xposed.
21st April 2014, 01:59 PM   |  #7  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 260
 
1,220 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
First u have to have xposed installer installed then download and install the module and yes to it question

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 02:04 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes