Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,054 Members 40,494 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Using ISIS when Rooted

Tip us?
 
sweets55
Old
#1  
sweets55's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 291
Posts: 1,707
Join Date: May 2009
Default Using ISIS when Rooted

You can't use ISIS when rooted. How do you tempory unroot? Is it quick and easy to do? Also when KitKat comes out for T-Mobile what do you have to when rooted. Thanks
 
iamtha1
Old
#2  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 254
Posts: 1,203
Join Date: Dec 2012
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to iamtha1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
schollianmj
Old
#3  
schollianmj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 391
Join Date: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1 View Post
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
yup. this. works like a dream.
HTC One M8 on AT&T. Rooted,S-Off Unlocked. currently runing someones ROM.... it changes so often....

I served in, and support, the US Military. Do you?

"Every night millions of people go to sleep at night and wonder if they made a difference. US Marines don't have that problem." President Ronald Reagan
The Following User Says Thank You to schollianmj For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sweets55
Old
#4  
sweets55's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 291
Posts: 1,707
Join Date: May 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1 View Post
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
I didn't see the T-Mobile module. Unless I over looked it.
 
iamtha1
Old
(Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 01:57 PM.)
#5  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 254
Posts: 1,203
Join Date: Dec 2012
Rootcloak isn't just for art it works for any app or provider that checks for root before opening the app

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
 
sweets55
Old
#6  
sweets55's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 291
Posts: 1,707
Join Date: May 2009
Just download this? Download from the Xposed Modules Repo: http://repo.xposed.info/module/com.devadvance.rootcloak and follow the instructions. Sorry I need to learn more about Modules. As of now I just have G2 Xposed.
 
iamtha1
Old
(Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 02:04 PM.)
#7  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 254
Posts: 1,203
Join Date: Dec 2012
First u have to have xposed installer installed then download and install the module and yes to it question

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more

MaR-V-iN to Talk Google and Android APIs at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of September … more

But First, Let Me Take a #Selfie

“Today while browsing XDA,I’m going tocheck to seeif my favorite ROM has been updated–but … more