Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,844 Members 50,844 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Using ISIS when Rooted

Tip us?
 
sweets55
Old
#1  
sweets55's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 327
Posts: 1,862
Join Date: May 2009
Default Using ISIS when Rooted

You can't use ISIS when rooted. How do you tempory unroot? Is it quick and easy to do? Also when KitKat comes out for T-Mobile what do you have to when rooted. Thanks
 
iamtha1
Old
#2  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 257
Posts: 1,213
Join Date: Dec 2012
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to iamtha1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
schollianmj
Old
#3  
schollianmj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 85
Posts: 405
Join Date: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1 View Post
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
yup. this. works like a dream.
HTC One M8 on AT&T. Rooted,S-Off Unlocked. currently runing someones ROM.... it changes so often....

I served in, and support, the US Military. Do you?

"Every night millions of people go to sleep at night and wonder if they made a difference. US Marines don't have that problem." President Ronald Reagan
The Following User Says Thank You to schollianmj For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sweets55
Old
#4  
sweets55's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 327
Posts: 1,862
Join Date: May 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1 View Post
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
I didn't see the T-Mobile module. Unless I over looked it.
 
iamtha1
Old
(Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 01:57 PM.)
#5  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 257
Posts: 1,213
Join Date: Dec 2012
Rootcloak isn't just for art it works for any app or provider that checks for root before opening the app

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
 
sweets55
Old
#6  
sweets55's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 327
Posts: 1,862
Join Date: May 2009
Just download this? Download from the Xposed Modules Repo: http://repo.xposed.info/module/com.devadvance.rootcloak and follow the instructions. Sorry I need to learn more about Modules. As of now I just have G2 Xposed.
 
iamtha1
Old
(Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 02:04 PM.)
#7  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 257
Posts: 1,213
Join Date: Dec 2012
First u have to have xposed installer installed then download and install the module and yes to it question

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


How to Factory Reset your Samsung Gear Live Android Wear SmartWatch – XDA Developer TV

Do you want to Factory Reset your Samsung Gear … more

Get Your Special xda:devcon ’14 Hotel And Conference Rate While It Lasts

By now you’ve definitely heard about XDA’s … more

Google Chromecast Rootable Once Again!

Over the six months, theGoogle Chromecasthas gained a considerable amount of official functionality. … more

YAATA isn’t Just Another Android Texting App

Although our mobile devices today are capable of executingnearly every task we normally … more