Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Using ISIS when Rooted

OP sweets55

19th April 2014, 03:09 PM   |  #1  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 396
 
2,155 posts
Join Date:Joined: May 2009
You can't use ISIS when rooted. How do you tempory unroot? Is it quick and easy to do? Also when KitKat comes out for T-Mobile what do you have to when rooted. Thanks
19th April 2014, 03:50 PM   |  #2  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 269
 
1,254 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to iamtha1 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2014, 03:53 PM   |  #3  
schollianmj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
421 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1

I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app

yup. this. works like a dream.
The Following User Says Thank You to schollianmj For This Useful Post: [ View ]
21st April 2014, 02:52 PM   |  #4  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 396
 
2,155 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by iamtha1

I got isis to work by downloading the xposed module rootcloak and bam isis works! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2574647

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app

I didn't see the T-Mobile module. Unless I over looked it.
21st April 2014, 02:54 PM   |  #5  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 269
 
1,254 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Rootcloak isn't just for art it works for any app or provider that checks for root before opening the app

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 02:57 PM.
21st April 2014, 02:57 PM   |  #6  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 396
 
2,155 posts
Join Date:Joined: May 2009
Just download this? Download from the Xposed Modules Repo: http://repo.xposed.info/module/com.devadvance.rootcloak and follow the instructions. Sorry I need to learn more about Modules. As of now I just have G2 Xposed.
21st April 2014, 02:59 PM   |  #7  
iamtha1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 269
 
1,254 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
First u have to have xposed installer installed then download and install the module and yes to it question

Sent from my LG-D950 using xda app-developers app
Last edited by iamtha1; 21st April 2014 at 03:04 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes