Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,567 Members 42,678 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Navbar is working on 4.4.2 i9500.

Tip us?
 
pnhsp
Old
(Last edited by pnhsp; 21st April 2014 at 06:12 AM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 98
Join Date: Jan 2011
Default Navbar is working on 4.4.2 i9500.

(Expand desktop mode is enable , navbar is hiding and transparent. Slide it.
I dont change the icon position.)

Hi,

Xposed Installer> Module Dowload>Xperia/Aosp Navbar Buttons 0,7a
install > check the box and activate module

system>Build.prop Edit the file with text editor of Root explorer.
Add qemu.hw.mainkeys=0
Restart.

Bugs
TW Stock camera icon
Calc: Horizontal view
Lockscreen
TW launcher 5x6 icons (icons overlapping,)



Modern Comabt 4 with navbar .http://tinypic.com/r/zssuxj/8

I tested on i9500 wanam 4.0.4.4.2
The Following 3 Users Say Thank You to pnhsp For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lhadi
Old
(Last edited by lhadi; 21st April 2014 at 11:50 AM.)
#2  
lhadi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 380
Posts: 131
Join Date: Mar 2014
Location: Samarinda, East Borneo
Quote:
Originally Posted by pnhsp View Post
(Expand desktop mode is enable , navbar is hiding and transparent. Slide it.
I dont change the icon position.)

Hi,

Xposed Installer> Module Dowload>Xperia/Aosp Navbar Buttons 0,7a
install > check the box and activate module

system>Build.prop Edit the file with text editor of Root explorer.
Add qemu.hw.mainkeys=0
Restart.

Bugs
TW Stock camera icon
Calc: Horizontal view
Lockscreen
TW launcher 5x6 icons (icons overlapping,)



Modern Comabt 4 with navbar .http://tinypic.com/r/zssuxj/8

I tested on i9500 wanam 4.0.4.4.2
Use Grafity Box / Xblast (Xposed Installer Module) is Working Too . With Grafity Box / Xblast , You Can Change Navigation Bar Height . So , Camera Shutter Easy To Touch .
If TW launcher 5x6 icons (icons overlapping,) , Just Change Your dpi (density) from 480 to 465 / 470 . Thats Will Be NORMAL again . With Module of XPOSED, You can Change Everything

SS how to change density (build.prop)


Press "THANKS" if I Helping You
The Following 3 Users Say Thank You to lhadi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pnhsp
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 98
Join Date: Jan 2011
I use gravitybox 2.99.

How can i change home (or back ) shortcut position?
 
KingOfDope
Old
#4  
KingOfDope's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 81
Posts: 323
Join Date: Aug 2013
is there also a option to disable hardware buttons?
-- I AM A FLASHOHOLIC --
 
lhadi
Old
#5  
lhadi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 380
Posts: 131
Join Date: Mar 2014
Location: Samarinda, East Borneo
Quote:
Originally Posted by pnhsp View Post
I use gravitybox 2.99.

How can i change home (or back ) shortcut position?
Just Check Swap Back & Recent Apps On Navigation Bar Tweaks
The Following 3 Users Say Thank You to lhadi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes