Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,372 Members 39,545 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Gps will not work for me, anyone else?

Tip us?
 
UnXKnown0
Old
#1  
UnXKnown0's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 66
Posts: 119
Join Date: Feb 2014
Default Gps will not work for me, anyone else?

I cnat seem to get GPS to lock on. It always says searching for GPS on maps, and on waze it just says it can't get a GPS signal.

I'm on liquid smooth 4/13, and quantum kernel 4/18.

I tried messing with some build.prop setting like the gprsclass and others and nothing will fix it. I even updated the gps with android tweaker 2 from the play store.

I can't even get gps to work when I'm on WiFi.

Both liquid smooth and the pacman rom won't lock onto a gps signal.


Anyone have any insight I need gps for my new job.
 
UnXKnown0
Old
#2  
UnXKnown0's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 66
Posts: 119
Join Date: Feb 2014
Anyone?
 
pre4speed
Old
#3  
pre4speed's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 327
Posts: 1,491
Join Date: Apr 2011
Location: lancaster

 
DONATE TO ME
In the first few posts of s3rx rom, there are some gps fixes you could try out
 
UnXKnown0
Old
#4  
UnXKnown0's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 66
Posts: 119
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by pre4speed View Post
In the first few posts of s3rx rom, there are some gps fixes you could try out
I actually figures it out last night thanks to this poster

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=52060467

A factory reset under settings fixed my GPS issue. Don't know how since I formatted my internal SD not to long ago. But hey it worked and that's all that matters.

Thank for a response though, I will check out the GPS stuff on s3rx, especially if I have any other problems.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes