MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

[Q] How to SIM unlock HTC One X

21st April 2014, 07:42 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
How can I unlock HTC One X for all mobile networks.
I don't know on which network is currently locked (even in which country)...

I am new on this forum, so sorry if there is similar themes, but all themes i saw is old for 2 years. Maybe some things is changed until today.

Please help me.
21st April 2014, 07:54 PM   |  #2  
Thant's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 552
 
1,790 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sale.s

How can I unlock HTC One X for all mobile networks.
I don't know on which network is currently locked (even in which country)...

I am new on this forum, so sorry if there is similar themes, but all themes i saw is old for 2 years. Maybe some things is changed until today.

Please help me.

post the result from command fastboot getvar all and delete your S/N and IMEI from the info we will see what CID you have. After this you must to be stock ROM and stock recovery and ask from your provider the unlock code for your phone
21st April 2014, 08:00 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Thant

... ask from your provider the unlock code for your phone

This is main problem...I don't know which provider was locked this phone.
21st April 2014, 08:09 PM   |  #4  
aromerblz's Avatar
Senior Member
Flag my backyard
Thanks Meter: 12
 
105 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sale.s

This is main problem...I don't know which provider was locked this phone.

Do the instructions in fastboot mode and you will know what carrier its locked.
21st April 2014, 08:56 PM   |  #5  
Thant's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 552
 
1,790 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sale.s

This is main problem...I don't know which provider was locked this phone.

Man for this I need the result from the command after this will start part 2 when I see the result from the command in my previouse post
21st April 2014, 09:10 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
But, there is one more problem...
I don't have this phone. I wont to buy this phone (of course much cheaper than real prize), and his reason why i asked this.

So...
Should I buy this phone?
Will I be able to unlock this phone? (of course, with your help)
This is top priority to buy this phone.

What do you think??
21st April 2014, 09:22 PM   |  #7  
Mr Hofs's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,513
 
13,956 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Don't do it. I see many reports lately that all unlock codes (bought or not) don't work. Save yourself some money now and look for a non branded device or a completely other phone !
21st April 2014, 09:27 PM   |  #8  
aromerblz's Avatar
Senior Member
Flag my backyard
Thanks Meter: 12
 
105 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sale.s

But, there is one more problem...
I don't have this phone. I wont to buy this phone (of course much cheaper than real prize), and his reason why i asked this.

So...
Should I buy this phone?
Will I be able to unlock this phone? (of course, with your help)
This is top priority to buy this phone.

What do you think??

I think that's the first thing you should have said..
21st April 2014, 09:36 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Mr Hofs

Don't do it. I see many reports lately that all unlock codes (bought or not) don't work. Save yourself some money now and look for a non branded device or a completely other phone !

I plan to call provider for that code.
Do you think, that code from provider, will not work??
Last edited by Sale.s; 21st April 2014 at 10:47 PM.
21st April 2014, 09:39 PM   |  #10  
Mr Hofs's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,513
 
13,956 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Yep i almost know for sure they don't work. It's been discussed here many times and many people suffered this issue. So my genuine advice......do not buy it !

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes