ADB and Fast Boot Coming to Chrome OS

Good news, devs! An update to an older bug report on a related ADB issue shows that thetwo key features … more

SpaceX ROM For Galaxy S5

The S5 Lollipop ROM scene is slowly growing, and now we’ve got a good new offering in the form of SpaceX ROM. … more

The Androids Are Marching On The UK

XDA has always been about the community, and as such we are constantly on the lookout for ways to bring … more

One M8 Lollipop, Blackberry CEO Net Neutrality – XDA TV

The HTC One M8 has gotten its first Android 5.0 Lollipop based Sense 6 ROM! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Help! No network after flashing gpe!

OP PNGC

Prev Previous Post   Next Post Next
21st April 2014, 11:49 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
61 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
So, first of all -- I get it, I'm a noob. But everyone's gotta start somewhere, and so did you.

Moving on, I had a stock Galaxy S4 i9505 on 4.2.2, locked to Portugal's Vodafone (I now understand this is probably what caused my issues).

I wiped data, cache, and flashed the Google Play Edition ROM. When the phone booted, I had no network, even after inserting the PIN number and going through the setup process. So I went to the Network Carrier selector in the Settings (Settings More - Mobile Networks - Network Operators) and selected Vodafone from the menu.

Then I got network. For 2 minutes. Then no network again, until I repeated. So this was driving me nuts, and I Googled what to do, and found out I could use an app called "Network" to try and switch from WCDMA to CDMA. So I downloaded that app, changed my network (to something - I don't know what since I can't open the app, as it crashes every time), and I'm still with the same issue.

Flashed back stock image and restored nandroid backup - nothing helped. Any solutions?

TL;DR: GS4 Locked to Vodafone -- Flashed GPe ROM -- No Network -- Flashed Stock -- Still no network

EDIT: I actually didn't quite flash back to where I was before, so I can't get my Nandroid backup to work (bootloop); I was on 4.2.2 stock, ended up flashing 4.3 stock since I couldn't find a 4.2.2, so my backup doesn't work.
Last edited by PNGC; 21st April 2014 at 11:53 PM.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes