Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more

Nexus Player 5.1 LMY47D Rooted

We recently featured the Nexus Player, Google’s second attempt at a digital media … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Strange behavior on Data

21st April 2014, 10:51 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
I have (purchased 4mo ago) Tmobile Note3 phone on prepaid tmobile unlimited $70 (with 4G LTE) with Kitkat. Sometimes even with 4-5 bars with 4G sign it looses the data connection. Browsers wont load pages, email client just trying to sync. Google play's circle spinning and spinning. Everything works again after few second/minutes and stops again later. I did a factory reset and didnt help. Anybody know whats going on here?
Last edited by xda_rosh; 21st April 2014 at 11:07 PM.
21st April 2014, 11:18 PM   |  #2  
slick4mitch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 318
 
947 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by xda_rosh

I have (purchased 4mo ago) Tmobile Note3 phone on prepaid tmobile unlimited $70 (with 4G LTE) with Kitkat. Sometimes even with 4-5 bars with 4G sign it looses the data connection. Browsers wont load pages, email client just trying to sync. Google play's circle spinning and spinning. Everything works again after few second/minutes and stops again later. I did a factory reset and didnt help. Anybody know whats going on here?

+1, same thing is happening to me. Im trying to find out of we can flash a 4.3 JB modem while we are on 4.4 KK bootloader, and maybe it fixes the problem

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

If someone has a flashable .zip file of a JB modem, please post it, thanks.
22nd April 2014, 12:17 AM   |  #3  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 647
 
1,640 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by xda_rosh

I have (purchased 4mo ago) Tmobile Note3 phone on prepaid tmobile unlimited $70 (with 4G LTE) with Kitkat. Sometimes even with 4-5 bars with 4G sign it looses the data connection. Browsers wont load pages, email client just trying to sync. Google play's circle spinning and spinning. Everything works again after few second/minutes and stops again later. I did a factory reset and didnt help. Anybody know whats going on here?

It's a problem with the 4.4.2 kitkat update....apparently 4.4.3 is planned to fix that...I don't know the timing of that update though
22nd April 2014, 01:22 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by louforgiveno

It's a problem with the 4.4.2 kitkat update....apparently 4.4.3 is planned to fix that...I don't know the timing of that update though


So is everybody with Kitkat having this problem?. Could you please show where it mentioned that it will be fixed in 4.4.3?
22nd April 2014, 01:56 AM   |  #5  
Lorettaa's Avatar
Senior Member
Flag iloilo
Thanks Meter: 36
 
400 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
So we will have to wait for 4.4.3 update, anyone knows when will it be available?
22nd April 2014, 04:55 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 127
 
679 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
Yes known problem with kit Kat.

I have it myself
22nd April 2014, 05:45 AM   |  #7  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 647
 
1,640 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by xda_rosh

So is everybody with Kitkat having this problem?. Could you please show where it mentioned that it will be fixed in 4.4.3?

This article talks about the fixes in the 4.4.3 update.
http://www.i4u.com/2014/04/71701/spr...id-443-nexus-5
22nd April 2014, 06:33 AM   |  #8  
g1-and-only's Avatar
Member
Thanks Meter: 24
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
I have wondered the same thing, I'll have all bars but Web page won't load, can't load the play store. It happens a lot , more then just a hand full of times, but now I'm running with hyper drive rom and so far so good. We'll see.
22nd April 2014, 07:01 AM   |  #9  
Lorettaa's Avatar
Senior Member
Flag iloilo
Thanks Meter: 36
 
400 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
I hope this issues would be solved next update
22nd April 2014, 01:17 PM   |  #10  
slick4mitch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 318
 
947 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Ok guys, try this, go to your Mobile settings and change your APN's IPv6 to IPv4, its gonna help a lot.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes