Samsung Galaxy S4 also Receives Android Lollipop Port

Once upon a time, when the original Samsung Galaxy S was just a dream for most XDA … more

How to Control Both Moto G and Moto E LEDs

Notification LEDs offer a great way to check for notification at a glance on the Moto G (2013) and … more

LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

OTA won't install

OP slide83

21st April 2014, 06:09 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
167 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
My wife's phone was rooted and a couple of xposed mods, but I uninstalled xposed (I think), and re-enabled all the bloatware, but the OTA keeps failing. Any ideas?
21st April 2014, 06:10 AM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
167 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by slide83

My wife's phone was rooted and a couple of xposed mods, but I uninstalled xposed (I think), and re-enabled all the bloatware, but the OTA keeps failing. Any ideas?

Btw, I don't care about keeping root on the phone. Just looking to get KK stock.
21st April 2014, 11:48 AM   |  #3  
tatootie67's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 81
 
391 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
You sure you didn't delete any system apps that came with the original Rom? What's the error message?

xdabbeb's 24 a rom
21st April 2014, 03:22 PM   |  #4  
Senior Member
Flag North East, MD
Thanks Meter: 809
 
2,999 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by slide83

My wife's phone was rooted and a couple of xposed mods, but I uninstalled xposed (I think), and re-enabled all the bloatware, but the OTA keeps failing. Any ideas?

Did you happen to install a custom recovery?
21st April 2014, 03:23 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
167 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by mjones73

Did you happen to install a custom recovery?

Nope, just rooted
21st April 2014, 03:28 PM   |  #6  
Senior Member
Flag North East, MD
Thanks Meter: 809
 
2,999 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by slide83

Nope, just rooted

What error are you getting when trying to run the OTA.
22nd April 2014, 12:27 AM   |  #7  
Senior Member
Flag portland, or
Thanks Meter: 138
 
363 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by slide83

My wife's phone was rooted and a couple of xposed mods, but I uninstalled xposed (I think), and re-enabled all the bloatware, but the OTA keeps failing. Any ideas?

I had the same problem and solved it by running the Verizon updater that is on the phone:

http://forum.xda-developers.com/show...2&postcount=29

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes