Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

my sp don't boot up

OP sunnydyz

22nd April 2014, 04:17 PM   |  #1  
sunnydyz's Avatar
OP Member
Flag Vilnius
Thanks Meter: 2
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
after some experimenting with installing custom rom i managed to brick my xperia sp. that was my first try to install custom rom... the problem now is that phone don't show any signs of life. i'm sure battery was fully charged. o led light no vibration and nothing on a screen. it's dead!!!

desperately need help. is there something i could do?
Last edited by sunnydyz; 22nd April 2014 at 04:22 PM.
22nd April 2014, 07:51 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 2,162
 
4,301 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Recharge phone for aprox 24hrs and reflash stock rom with my guide....
(above solution comes from Dutch Sony Support)
The Following User Says Thank You to mrjraider For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2014, 08:24 PM   |  #3  
sunnydyz's Avatar
OP Member
Flag Vilnius
Thanks Meter: 2
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
at low light I saw that holding down off pin (at the back of the phone with no cover, I don't know how its called) turns the backlight off (which was always on). so holding down pin + volume down and then connecting usb cable I was able to boot into flashmode! then everything as usual.
thanks for taking time
22nd April 2014, 08:27 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 2,162
 
4,301 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
No problem
Glad your device is back alive
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes