Post Reply

[Q] Deodex 4.3 locked bootloader

OP paper13579

22nd April 2014, 04:48 PM   |  #11  
ansebovi's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 806
 
1,073 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by paper13579

@ansebovi when i try your method, i open the kamometool and this is what happens when i press 2: my systemui stops working and i get two errors like device unauthorised. I think its because of the systemui.apk and systemui.odex
.i deleted mine, can you post the default ones for 4.3


Sent from my C2004 using xda app-developers app

bro...u should authorize the pc....
go to development settings,revoke usb debugging,..then connect to pc,,see ur phone click yes...


then try....and if u want stock,...do u have ftf of 4.3?
if u have then extract system.sin from ftf using winrar,
open flashtool...tools/sin editor and browse the file..then click extract data..wait for 5 min...u will have system.ext4
then use ext2explorer from here
open it...it will show warning...ignore it...now browse system.ext4 then extract it...
22nd April 2014, 05:23 PM   |  #12  
paper13579's Avatar
OP Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
My usb debugging is on. Lol

Sent from my C2004 using xda app-developers app
22nd April 2014, 05:24 PM   |  #13  
ansebovi's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 806
 
1,073 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by paper13579

My usb debugging is on. Lol

Sent from my C2004 using xda app-developers app

see the option below it...click it[revoke usb debugging authorisation]
22nd April 2014, 05:25 PM   |  #14  
paper13579's Avatar
OP Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Alright i see it now, gonna try again

Sent from my C2004 using xda app-developers app
22nd April 2014, 05:36 PM   |  #15  
paper13579's Avatar
OP Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by ansebovi

see the option below it...click it[revoke usb debugging authorisation]

Nope, still the same problem

Sent from my C2004 using xda app-developers app
22nd April 2014, 05:38 PM   |  #16  
ansebovi's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 806
 
1,073 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by paper13579

Nope, still the same problem

Sent from my C2004 using xda app-developers app

did u phone asked for permission?
22nd April 2014, 05:38 PM   |  #17  
paper13579's Avatar
OP Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by ansebovi

did u phone asked for permission?


No

Sent from my C2004 using xda app-developers app
22nd April 2014, 05:45 PM   |  #18  
ansebovi's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 806
 
1,073 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by paper13579

No

Sent from my C2004 using xda app-developers app

then use that revoke again..open flashtool ...then connect phone to pc...hope it will ask now..
22nd April 2014, 05:49 PM   |  #19  
paper13579's Avatar
OP Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by ansebovi

then use that revoke again..open flashtool ...then connect phone to pc...hope it will ask now..


I think i know the problem. Everytime i connect my phone to pc, i get a systemui FC. Gonna go back to default.

Sent from my C2004 using xda app-developers app
22nd April 2014, 08:13 PM   |  #20  
paper13579's Avatar
OP Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by ansebovi

then use that revoke again..open flashtool ...then connect phone to pc...hope it will ask now..


Yup it worked after restoring the systemui.apk and systemui.odex to default. Man i used your 4.3 bug fixes, so you should say on the thread that you won't be able to deodex if you if you replace the systemui.apk and systemui.odex with the ones you provided in your links.

BTW,was i supposed to get a lot of warnings and errors in part three of the kamometool? I did, but at the end when everything was finished, it told me that everything is ok.


Sent from my C2004 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia M Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank