FORUMS

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Sprint Hidden Menu on KK?

19th April 2014, 11:50 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Laut

we need @Data@ for switch "PPP Carrier" - from SPRINT to Undetermined.
It makes available 3G on CDMA network. Otherwise wee have only 1X.
Maybe there is another solution to activate 3G?

Many people wait for this. I am too
 
 
20th April 2014, 06:08 AM |#12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by Laut

we need @Data@ for switch "PPP Carrier" - from SPRINT to Undetermined.
It makes available 3G on CDMA network. Otherwise wee have only 1X.
Maybe there is another solution to activate 3G?

waiting for this too.
20th April 2014, 10:03 PM |#13  
djisia87's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Exclamation
It will be great if we can find another way to access to Data hidden menu. Meanwhile you can downgrade to ZV8 and change the settings and update back to KK.
21st April 2014, 05:20 AM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Edit: Deleted Me Too post. Not contributing.
Last edited by os2baba; 21st April 2014 at 05:22 AM.
22nd April 2014, 02:09 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
This forum lists a bunch of dialer codes, one of which is ##DATA#. Does this contain the menu that you guys need?
22nd April 2014, 03:56 PM |#16  
Laut's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by TheMadVulcan

This forum lists a bunch of dialer codes, one of which is ##DATA#. Does this contain the menu that you guys need?

nope
22nd April 2014, 10:37 PM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
That's too bad. Sorry.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Sprint G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank