FORUMS
Remove All Ads from XDA

Q: Bootanimation does not work/show? how to fix?

1,361 posts
Thanks Meter: 944
 
Post Reply Email Thread
22nd April 2014, 07:35 PM |#11  
s7yler's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 944
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

now replace your bootanimation.zip in system/media

Already tried to replace it with the original bootanimation.zip, still just a black bootup. Also tried others that I download from Bootanimation app from the play store. Still just black, it is strange....
 
 
22nd April 2014, 08:13 PM |#12  
s7yler's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 944
 
Donate to Me
More
Ok I gave up fixing this manually, so I ended up restoring my whole phone from a previous CWM backup. So now I am back again and have the stock bootanimation. Never found out where or why it couldnt be fixed. But thanks for your time and answers.
23rd April 2014, 04:06 AM |#13  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 149
 
More
Quote:
Originally Posted by s7yler

Ok I gave up fixing this manually, so I ended up restoring my whole phone from a previous CWM backup. So now I am back again and have the stock bootanimation. Never found out where or why it couldnt be fixed. But thanks for your time and answers.

5th July 2016, 09:44 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

just delete bootanimation.zip
it will load the stock files if available
&
next time post in Q &A forum

thanks, this worked for my problem, i didn't have any boot screen, and when I restarted or turned off my phone it didn't turn off... now it didn't show anything though but i just placed the files manually in there again, now it works again
Thanks!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes