FORUMS

Top Forum Discussions

The Walking Dead Season One for android

744 posts
Thanks Meter: 550
 
By CriGiu, Senior Member on 10th April 2014, 07:22 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th April 2014, 06:38 AM |#11  
HEZAiKU's Avatar
Senior Member
Flag Tangkak
Thanks Meter: 19
 
More
So this game only suport ics and up?

Sent from my R800a using Tapatalk 2
 
 
16th April 2014, 08:15 AM |#12  
CriGiu's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 550
 
More
Quote:
Originally Posted by HEZAiKU

So this game only suport ics and up?

Sent from my R800a using Tapatalk 2

Seems like that, at least on our device (I've got a galaxy tab which is running 2.3.6 and can handle the game with some lags).
btw even on ics I've never been able to pass the 1st chapter (it crashes on certain points of the gane)

Inviato dal mio R800i con Tapatalk 2
16th April 2014, 11:38 AM |#13  
narflynn619's Avatar
Senior Member
Flag On board Nebuchadnezzar.
Thanks Meter: 247
 
More
It probably is a very crude version pre-maturely released. Here's to hoping they'll fix it in a future update.
16th April 2014, 06:49 PM |#14  
Senior Member
Flag Oklahoma City
Thanks Meter: 347
 
More
Quote:
Originally Posted by narflynn619

It probably is a very crude version pre-maturely released. Here's to hoping they'll fix it in a future update.

It's not a "crude" version, it's just not meant to run on single core phones from 2011.
17th April 2014, 03:16 AM |#15  
narflynn619's Avatar
Senior Member
Flag On board Nebuchadnezzar.
Thanks Meter: 247
 
More
That's why I said "Here's to hoping they'll fix it in a future update." -_-
18th April 2014, 03:06 AM |#16  
HEZAiKU's Avatar
Senior Member
Flag Tangkak
Thanks Meter: 19
 
More
I got the game play when using the GLTOOLS from XDA. Only the problem is there to much missing graphics and so much black.
20th April 2014, 03:56 AM |#17  
Senior Member
Flag Pińas
Thanks Meter: 187
 
More
This game needs resources that the Xperia Play not have. I recommend you play this game in PC (Already in Season 2 :P), if you no have another high-mid end device.
24th April 2014, 07:04 AM |#18  
HUEguy's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
More
Single core or not, when I was using the rom ultimate hd v6 was running without lags or FCs(clock 1,2ghz)
Last edited by HUEguy; 24th April 2014 at 08:06 AM.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes