Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more
Post Reply

AdAway doesn't work in 14.3.A.0.757

15th April 2014, 01:13 PM   |  #1  
ponchofiesta's Avatar
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 33
 
333 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Hey,

since 14.3.A.0.757 I can't get AdAway to work. It hangs everytime on "activating...".
Does someone have this problem too?
Or does someone know how to fix it?
15th April 2014, 01:40 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
870 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by ponchofiesta

Hey,

since 14.3.A.0.757 I can't get AdAway to work. It hangs everytime on "activating...".
Does someone have this problem too?
Or does someone know how to fix it?

it does on mine.are you properly rooted?
15th April 2014, 01:45 PM   |  #3  
ponchofiesta's Avatar
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 33
 
333 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
rooted and unlocked bootloader.
I copied the hosts file manually now but it's really annoying.
15th April 2014, 09:06 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 97
 
567 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
I have this same issue. Rooted 757 NO unbranded version and CWM from the lord of doom!!!
The Following User Says Thank You to charlatan01 For This Useful Post: [ View ]
15th April 2014, 09:21 PM   |  #5  
thermalboyz's Avatar
Senior Member
Flag NoWhere
Thanks Meter: 307
 
478 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
I stop using adaway once I found THIS. I flash the ZIP in CWM and no need adaway, however you could also replace the host file and use adaway/ adblock if you prefer.
The Following User Says Thank You to thermalboyz For This Useful Post: [ View ]
15th April 2014, 09:40 PM   |  #6  
munch77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
137 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Working for me on rooted 757 NO??
Is superSu working correctly and granting permissions?

Sent from my D5503 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1397594445425.jpg
Views:	140
Size:	20.7 KB
ID:	2688524  
Last edited by munch77; 15th April 2014 at 10:02 PM.
16th April 2014, 06:05 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 3
 
51 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Same issue
Moved to Adblock Plus
16th April 2014, 07:17 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
211 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
i had the same issue. i wasnt even able to connect to wifi because i didnt have any read and write permission on my partition. however, after i flashed this http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=237 it worked fine.
20th April 2014, 04:31 PM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 8
 
69 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
The same in .681 - AdAway doesn't work, even after installing that R/W-fix.

Any ideas?
24th April 2014, 07:52 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Installing the fix didn't work for me either, 757 NO. I think that it only is for 4.3 as it says...

Edit: Now it works, took about 5mins to install.
Last edited by Steffe89; 24th April 2014 at 07:58 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z1 Compact Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank