Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,728 Members 44,344 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Flashing Pacman and Restore Problem

Tip us?
 
blogodoblogodo
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 480
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by snierecht View Post
ok thanks for your help and time anyway
Have you Tried latest PacMan build???

Its the pac_pyramid-nightly-20140423.zip the latest.

you can get it PacMan Thread
 
marco1962
Old
#12  
marco1962's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 119
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by snierecht View Post
hi, i just tried to flash Pacman 4.4 Rom from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2670076 but it stopped at the animated "PACROMS loading" Screen (after flashing Rom, Gapps and rebooting).
I had Vipers 5.1 installed before. Restoring my nandroid backup it rebooted after Vipers loading Screen and stopped at the white HTC screen.
Installed new Vipers now and that worked but all my Settings are gone.
Should i try to restore my backup now again? and what could have been the Problem with the pacman Rom?

my Sensation xe is rooted, s-off, supercid and i used 4ext recovery

thanks in advance and sorry for mistakes. English is not my native language :P
It is so simple if you using 4EX.

Go to recovery>Go to tolls> at the end of page enable Smartfalsh.

Go to wipe> format data/catch and format system with out SD Card. now everything is ok.

Install new ROM and enjoy it

 
snierecht
Old
#13  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 42
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by marco1962 View Post
It is so simple if you using 4EX.

Go to recovery>Go to tolls> at the end of page enable Smartfalsh.

Go to wipe> format data/catch and format system with out SD Card. now everything is ok.

Install new ROM and enjoy it

Im S-Off so i don't need smartflash i think

Updating recovery and firmware solved my problems
 
blogodoblogodo
Old
(Last edited by blogodoblogodo; 24th April 2014 at 01:03 PM.)
#14  
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 480
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by snierecht View Post
Im S-Off so i don't need smartflash i think

Updating recovery and firmware solved my problems
Yeaaaaaaah very nice
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Make Your Calendar Widget Beautiful with Month

For some of us, summer vacation is alreadyover. For those getting ready to school, work, or … more

Integrate Social Networks Into Your Project With ASNE Library

Social network applications and services have developed into major parts ofour … more

Give Your Android Wear Device a Lock Screen with Lockable

Without a doubt,Android Wear is one of the most frequently talked abouttopics of … more

Forums Added for the LG G Watch R and Samsung Gear S

A little over a week ago, LG “inadvertently” let the world know about the … more