Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

req stock s browser

OP rbalenbin

24th April 2014, 08:23 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
47 posts
Join Date:Joined: May 2011
Anyone have the stock note 3 browser?
24th April 2014, 08:57 AM   |  #2  
fadhil3536's Avatar
Senior Member
Flag Port Klang , Malaysia
Thanks Meter: 176
 
542 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by rbalenbin

Anyone have the stock note 3 browser?

Here you go mate

https://db.tt/568jpsVo
https://db.tt/2JV9IYfo

Emm what happen to your stock browser?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
24th April 2014, 04:48 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
47 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by fadhil3536

Here you go mate

https://db.tt/568jpsVo
https://db.tt/2JV9IYfo

Emm what happen to your stock browser?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

I tried to put the s5 broswer on my phone but keep getting force closes.
24th April 2014, 06:16 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 18
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by rbalenbin

I tried to put the s5 broswer on my phone but keep getting force closes.

have u replaced lib files too? i supposed that u was try to install S5 browser, or what's happens?
The Following User Says Thank You to sdfggs For This Useful Post: [ View ]
24th April 2014, 06:39 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
47 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by sdfggs

have u replaced lib files too? i supposed that u was try to install S5 browser, or what's happens?

Yes lib files were replaced too. I could get the browser to open but it would force close when going into settings and bookmarks.
24th April 2014, 06:53 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 18
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
even is u replaced sbrowser, sbrowsertry and libs with stock ones? have u clear cache and data from browser too? and then to a restart.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes