Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[help] how to make notification layout stable like purekat statusbar

OP Himan Boro

23rd April 2014, 07:06 AM   |  #11  
Himan Boro's Avatar
OP Senior Member
Flag Guwahati
Thanks Meter: 64
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
here it is...Y duod expanded...
Attached Files
File Type: zip Y Duos Expanded.zip - [Click for QR Code] (2.6 KB, 1 views)
Last edited by Himan Boro; 23rd April 2014 at 07:08 AM.
23rd April 2014, 07:10 AM   |  #12  
san122's Avatar
Senior Member
Flag Unavailable.
Thanks Meter: 1,569
 
1,231 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Himan Boro

here it is...Y duod expanded...

Increase 100.0px to 400

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
23rd April 2014, 07:32 AM   |  #13  
Himan Boro's Avatar
OP Senior Member
Flag Guwahati
Thanks Meter: 64
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by san122

Increase 100.0px to 400

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2


only 400 or 400.opx
23rd April 2014, 07:44 AM   |  #14  
san122's Avatar
Senior Member
Flag Unavailable.
Thanks Meter: 1,569
 
1,231 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Himan Boro

only 400 or 400.opx

400.0px

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
23rd April 2014, 08:02 AM   |  #15  
Himan Boro's Avatar
OP Senior Member
Flag Guwahati
Thanks Meter: 64
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
lets c one more tym
23rd April 2014, 01:17 PM   |  #16  
Himan Boro's Avatar
OP Senior Member
Flag Guwahati
Thanks Meter: 64
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
no effect bro...
23rd April 2014, 08:40 PM   |  #17  
Himan Boro's Avatar
OP Senior Member
Flag Guwahati
Thanks Meter: 64
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
What No 1 Can Help O Wat
24th April 2014, 08:41 PM   |  #18  
TECHNO_THUNDER's Avatar
Senior Member
Flag ALWAYS IN YOUR HEART
Thanks Meter: 186
 
331 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by Himan Boro

What No 1 Can Help O Wat

Just Try To Modify "statusbar_expanded_dualsim.xml"as San122 described you...
It is for our y duos statusbar.....
The Following User Says Thank You to TECHNO_THUNDER For This Useful Post: [ View ]
25th April 2014, 12:42 PM   |  #19  
Himan Boro's Avatar
OP Senior Member
Flag Guwahati
Thanks Meter: 64
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by TECHNO_THUNDER

Just Try To Modify "statusbar_expanded_dualsim.xml"as San122 described you...
It is for our y duos statusbar.....

Hmm..Nothing so good Help ..

I Tryd By Coping Pinappleowl's Statusbar and i did it succesfully..

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
san122
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes