Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,310 Members 45,243 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[help] how to make notification layout stable like purekat statusbar

Tip us?
 
Himan Boro
Old
(Last edited by Himan Boro; 23rd April 2014 at 06:08 AM.)
#11  
Himan Boro's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 61
Posts: 493
Join Date: Jul 2013
Location: Guwahati
here it is...Y duod expanded...
Attached Files
File Type: zip Y Duos Expanded.zip - [Click for QR Code] (2.6 KB, 1 views)
 
san122
Old
#12  
san122's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1541
Posts: 1,227
Join Date: Jan 2013
Location: Unavailable.
Quote:
Originally Posted by Himan Boro View Post
here it is...Y duod expanded...
Increase 100.0px to 400

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
 
Himan Boro
Old
#13  
Himan Boro's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 61
Posts: 493
Join Date: Jul 2013
Location: Guwahati
Quote:
Originally Posted by san122 View Post
Increase 100.0px to 400

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

only 400 or 400.opx
 
san122
Old
#14  
san122's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1541
Posts: 1,227
Join Date: Jan 2013
Location: Unavailable.
Quote:
Originally Posted by Himan Boro View Post
only 400 or 400.opx
400.0px

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
 
Himan Boro
Old
#15  
Himan Boro's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 61
Posts: 493
Join Date: Jul 2013
Location: Guwahati
lets c one more tym
 
Himan Boro
Old
#16  
Himan Boro's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 61
Posts: 493
Join Date: Jul 2013
Location: Guwahati
no effect bro...
 
Himan Boro
Old
#17  
Himan Boro's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 61
Posts: 493
Join Date: Jul 2013
Location: Guwahati
What No 1 Can Help O Wat
 
TECHNO_THUNDER
Old
#18  
TECHNO_THUNDER's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 182
Posts: 322
Join Date: May 2013
Location: ALWAYS IN YOUR HEART
Quote:
Originally Posted by Himan Boro View Post
What No 1 Can Help O Wat
Just Try To Modify "statusbar_expanded_dualsim.xml"as San122 described you...
It is for our y duos statusbar.....
The Following User Says Thank You to TECHNO_THUNDER For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Himan Boro
Old
#19  
Himan Boro's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 61
Posts: 493
Join Date: Jul 2013
Location: Guwahati
Quote:
Originally Posted by TECHNO_THUNDER View Post
Just Try To Modify "statusbar_expanded_dualsim.xml"as San122 described you...
It is for our y duos statusbar.....
Hmm..Nothing so good Help ..

I Tryd By Coping Pinappleowl's Statusbar and i did it succesfully..

Tags
san122
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes