Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No phone service after romming

OP ChrisKenison

24th March 2014, 07:50 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
I believe I have bricked my phone. I installed a custom Rom and something went wrong. In the process of frying to fix it, I believe I bricked it by deleting a partition that shouldn't have been touched. It installs the is fine, but I don't get ANY service. It's just empty bars. Is there a way to re flash that partition or rebuild the phone from scratch? I can get into recovery to flash.

Ther isn't a huge hurry. I am happy with my LG G2, but would like to get this phone up and running if possible.

Thanks

Sent from my VS980 4G using XDA Premium 4 mobile app
24th March 2014, 07:52 PM   |  #2  
gchild320's Avatar
Senior Member
Flag Terre Haute
Thanks Meter: 1,379
 
1,209 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
You can odin back to stock and be fine

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to gchild320 For This Useful Post: [ View ]
25th April 2014, 05:09 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by gchild320

You can odin back to stock and be fine

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

This worked perfectly, but then I re-broke it. It was working, but then I tried to do an over-the-air update and it broke again. Only, this time it is in a boot loop showing only the samsung logo. I can't access the recovery menu anymore.

Is there anything I can do about this?
25th April 2014, 06:56 PM   |  #4  
gchild320's Avatar
Senior Member
Flag Terre Haute
Thanks Meter: 1,379
 
1,209 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ChrisKenison

This worked perfectly, but then I re-broke it. It was working, but then I tried to do an over-the-air update and it broke again. Only, this time it is in a boot loop showing only the samsung logo. I can't access the recovery menu anymore.

Is there anything I can do about this?

Probably will have to odin again unfortunately if you can't boot it up or into recovery

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes