Post Reply

[Q] Unlock Code Not Working?

20th April 2014, 08:19 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2007
I have purchased two unlock codes for my AT&T HTC One form two different companies - both were the exact same code. However, when I enter the unlock code it says it is invalid. I have unlocked the bootloader and changed the ID so I can install vanilla Android. Cold this be why it is not working? Should I set everything back to the defaults, restore the AT&T ROM, and then try to enter the SIM unlock code?
20th April 2014, 08:24 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 105
 
684 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by mevans336

I have purchased two unlock codes for my AT&T HTC One form two different companies - both were the exact same code. However, when I enter the unlock code it says it is invalid. I have unlocked the bootloader and changed the ID so I can install vanilla Android. Cold this be why it is not working? Should I set everything back to the defaults, restore the AT&T ROM, and then try to enter the SIM unlock code?

I am pretty sure the phone has to be stock for SIM unlocking. After you unlock the SIM you proceed to do the other MODS.
25th April 2014, 07:39 PM   |  #3  
52me52's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
120 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by mevans336

I have purchased two unlock codes for my AT&T HTC One form two different companies - both were the exact same code. However, when I enter the unlock code it says it is invalid. I have unlocked the bootloader and changed the ID so I can install vanilla Android. Cold this be why it is not working? Should I set everything back to the defaults, restore the AT&T ROM, and then try to enter the SIM unlock code?

There's a stock AT&T ROM somewhere in the development section,backup current build flash the rom then use the code. when you successfully unlock it go back to recovery and restore your vanilla build. You will keep the unlock no matter what you flash.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes