Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,354 Members 44,095 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No Signal

Tip us?
 
GiuseppeRossi789
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2014
Default No Signal

Hi Guys.
I have installed a new ROM on my phone (Asced G300), the PAC ROM....sometimes it disconnectfrom the network and the no service message appaear and i can not establish a connection with the network until i reboot the phone.
Is this a bug of this ROM or i am missing some setting? This is the 5th time that i am installing a ROM and i`m very tired of this game...
 
es0tericcha0s
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 461
Posts: 2,368
Join Date: May 2010

 
DONATE TO ME
Could be a bug of the rom. I know it's probably difficult to get stable non stock based roms for your phone. You might want to check with the developers of the rom to see if there's preferred settings or another modem to use that might work better with it.
Need some help, advice, something fixed? Hit me up on Hangouts @ es0tericcha0s and check out my site: http://mobilemojo5280.com for more info!


HTC Droid Eris / Motorola Droid / Samsung Galaxy S Fascinate / Motorola Droid X / LG G2x / HTC Evo 3D (x2) / Samsung Epic 4G Touch (Sprint S2) / HTC Amaze / Samsung Galaxy S3 (International) / Samsung Galaxy Note 2 / Nexus 4 / HTC One / Samsung Galaxy S4 / Sony Xperia ZL / Nexus 5 / ? (One+1 maybe...)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes