Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] flash firmware

OP breizh73

10th April 2014, 05:55 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hello,
i install this Rom : [ROM]Stock odexed Android 4.2.2 Sense 5 - k2ul 3.11.401.1
my call sound is noisy
i trying to flash the firmware but impossible, the problem come from radio.img
my phone is:
Tampered
unlocked
K2_UL PVT SHIP S-OFF RL
CID-11111111
HBOOT-2.00.0000
RADIO-1.15.40a.00.04
openDSP-v9.2.0268.1214
eMMC-boot
if you have any idea
thank you
10th April 2014, 08:06 AM   |  #2  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,675
 
2,830 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by breizh73

Hello,
i install this Rom : [ROM]Stock odexed Android 4.2.2 Sense 5 - k2ul 3.11.401.1
my call sound is noisy
i trying to flash the firmware but impossible, the problem come from radio.img
my phone is:
Tampered
unlocked
K2_UL PVT SHIP S-OFF RL
CID-11111111
HBOOT-2.00.0000
RADIO-1.15.40a.00.04
openDSP-v9.2.0268.1214
eMMC-boot
if you have any idea
thank you

And how did you try? What error message did you get?
10th April 2014, 08:11 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by old.splatterhand

And how did you try? What error message did you get?

i try with fastboot and by recovery
recovery have just failed
fastboot FAILED (remote: not allowed)
10th April 2014, 09:01 AM   |  #4  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,675
 
2,830 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by breizh73

i try with fastboot and by recovery
recovery have just failed
fastboot FAILED (remote: not allowed)

Use methode with PL80IMG.zip in bootloader. If you do a forum search, there are threads which explain how.
10th April 2014, 09:05 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by old.splatterhand

Use methode with PL80IMG.zip in bootloader. If you do a forum search, there are threads which explain how.

ok i try asap and i tell you back
thanks
10th April 2014, 09:30 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
[QUOTE=breizh73;51788533]ok i try asap and i tell you back
thanks[/QUOTE
Model Id incorrect
update fail
10th April 2014, 09:43 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
[QUOTE=breizh73;51788888]
Quote:
Originally Posted by breizh73

ok i try asap and i tell you back
thanks[/QUOTE
Model Id incorrect
update fail

work well i put a wrong firmware at the first time
thanks guy
25th April 2014, 08:35 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
[QUOTE=breizh73;51789089]
Quote:
Originally Posted by breizh73


work well i put a wrong firmware at the first time
thanks guy

Hi,

I have exactly the same issue than you (same radio version...).
Can you please tell me which radio.img you have loaded, and where I can find it please?

Julien
25th April 2014, 10:39 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
[QUOTE=JulBul;52190969]
Quote:
Originally Posted by breizh73


Hi,

I have exactly the same issue than you (same radio version...).
Can you please tell me which radio.img you have loaded, and where I can find it please?

Julien

Find it into last OTA

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes