Post Reply

Sound enhancement dead after update. 136

OP ubertwik

10th February 2014, 03:02 AM   |  #21  
princemarcus19's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,NY
Thanks Meter: 39
 
238 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Don't see a bug thread for update. 136 ,I say swtich thread name lolbut I guess this fits here too. For some reason my phone would start vibrating non stop time to time, I never had this issue before 136. anyone have this issue too of just non stop vibration. Restarting phone always stop it.

Sent from my C6833 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to princemarcus19 For This Useful Post: [ View ]
10th February 2014, 02:24 PM   |  #22  
shaolin95's Avatar
Senior Member
Flag Utah
Thanks Meter: 879
 
5,399 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Honestly in 3 flashes of 136 I have not seen such issue. So far only the sound enhancement annoyance is my only problem.
10th February 2014, 04:07 PM   |  #23  
Senior Member
Flag Írebro, Sweden
Thanks Meter: 380
 
1,440 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Same here. He probably needs a factory reset. Usually I do that after every update because often some small things go wrong in the background.

Sent from my Sony Z Ultra
10th February 2014, 05:17 PM   |  #24  
princemarcus19's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,NY
Thanks Meter: 39
 
238 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Well reinstall software see if it helps.

Sent from my C6833 using xda app-developers app
12th February 2014, 08:58 PM   |  #25  
samsmalls's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 49
 
230 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by princemarcus19

Don't see a bug thread for update. 136 ,I say swtich thread name lolbut I guess this fits here too. For some reason my phone would start vibrating non stop time to time, I never had this issue before 136. anyone have this issue too of just non stop vibration. Restarting phone always stop it.

Sent from my C6833 using xda app-developers app

Yes, sure did! I'm so happy you posted this. I immediately thought it was my little groove beat app I had recently installed as every other app has been around before the update.

I also experienced the black screen when jumping between three way calls. I tried cleaning the area near the sensor, but once I got friends to call me again using the three-way feat. To answer, I reproduced the black screen and was forced to hold power + vol. Up to force restart... never had to do this before
20th March 2014, 04:53 AM   |  #26  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
57 posts
Join Date:Joined: May 2011
Bugs iron out in Kitkat, so far so good

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app
The Following 3 Users Say Thank You to ubertwik For This Useful Post: [ View ]
20th March 2014, 06:34 AM   |  #27  
princemarcus19's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,NY
Thanks Meter: 39
 
238 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Hopefully kitkat is worth the wait. Am not flashing. And Kool like what am hearing bout kitkat. Bug free please.

Sent from my C6833 using xda app-developers app
20th March 2014, 03:18 PM   |  #28  
shaolin95's Avatar
Senior Member
Flag Utah
Thanks Meter: 879
 
5,399 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by ubertwik

Bugs iron out in Kitkat, so far so good

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app

Awesome..finally no more mess with the sound
25th April 2014, 11:24 PM   |  #29  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
57 posts
Join Date:Joined: May 2011
Stoner Acoustic ud110 v2

This little dac on XZU works plug play. I use micro usb 2.0 to female + amp. Walkman and neutron player. Sound enhancement is perfect. Yes XBMC works as well. Be prapare to wait 16 days delivery, it's worth the wait.

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z Ultra General by ThreadRank