Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,660 Members 54,205 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Mobile hotspot / Wi-Fi tether problem

Tip us?
 
just a bird xo
Old
#1  
just a bird xo's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 29
Join Date: Feb 2014
Location: Joliet

 
DONATE TO ME
Default [Q] Mobile hotspot / Wi-Fi tether problem

I'm having an issue connecting other devices to my hotspot via wireless tether on my HTC One M8. I'm currently on ViperOne 1.3.1 ROM, stock kernel. The devices I try to share my network with (ps3, 360, iPhone, M7) will pair with my phone with no problem but it won't let any device connect to my network. Can someone please help me?

I also have an htc one M7, also ViperOne ROM but have no issues tethering other devices to that device.
 
reinaldistic
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 171
Posts: 907
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
have you done this with any other device? as far as i know hotspot is just an internet bridge and doesn't create a lan, basically it treats all devices conected as one... i might be wrong though, but even when i had legal hotspot on my old verizon contract i wouldnt get a lan just Internet

Sent from my SM-T217S using xda app-developers app
 
reinaldistic
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 171
Posts: 907
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
now that im reading more thoroughly i missread the question...

i had the same problem on stock, i fixed it by using the second option here: http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51786725
you might need to flash the zip too idk since you're in a custom rom, but the script manager thing did the trick for me

Sent from my 831C using xda app-developers app
 
just a bird xo
Old
#4  
just a bird xo's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 29
Join Date: Feb 2014
Location: Joliet

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by reinaldistic View Post
now that im reading more thoroughly i missread the question...

i had the same problem on stock, i fixed it by using the second option here: http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51786725
you might need to flash the zip too idk since you're in a custom rom, but the script manager thing did the trick for me

Sent from my 831C using xda app-developers app
BIG THANKS! It worked, no problem! I REALLY appreciate you taking time to help me.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes