Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,248 Members 37,762 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Please help me activating GS3 running cm11

Tip us?
 
jordan23945bulls
Old
#1  
jordan23945bulls's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,105
Posts: 1,832
Join Date: Oct 2010
Location: Reston, VA

 
DONATE TO ME
Default Please help me activating GS3 running cm11

Hello, sorry if this is on the wrong section, if so please move it. I have a Sprint galaxy s3 running cm11 and I want to activate it but they couldn't do it over the phone, Im assuming because its rooted running cm11. what can i do? someone please help me.
 
bilgerryan
Old
#2  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 27,515
Posts: 15,165
Join Date: Oct 2011
Location: Garrett, IN

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jordan23945bulls View Post
Hello, sorry if this is on the wrong section, if so please move it. I have a Sprint galaxy s3 running cm11 and I want to activate it but they couldn't do it over the phone, Im assuming because its rooted running cm11. what can i do? someone please help me.
Make a nandroid backup, flash a TouchWiz ROM, activate your phone, restore backup

 
jordan23945bulls
Old
#3  
jordan23945bulls's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,105
Posts: 1,832
Join Date: Oct 2010
Location: Reston, VA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bilgerryan View Post
Make a nandroid backup, flash a TouchWiz ROM, activate your phone, restore backup

thanks, what if i want the stock rom? cause i want to sell the phone and dont want to screw anyone over, thanks.
 
bilgerryan
Old
#4  
bilgerryan's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 27,515
Posts: 15,165
Join Date: Oct 2011
Location: Garrett, IN

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jordan23945bulls View Post
thanks, what if i want the stock rom? cause i want to sell the phone and dont want to screw anyone over, thanks.
Then don't do the last step

The Following User Says Thank You to bilgerryan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jordan23945bulls
Old
#5  
jordan23945bulls's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,105
Posts: 1,832
Join Date: Oct 2010
Location: Reston, VA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bilgerryan View Post
Then don't do the last step

ok, thanks. i just need to find a rom thats pretty much stock and flash it, any you recommend? thanks.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes