Post Reply

Please help me guys about CFW ROM to Motorola razr XT912

OP farhan76242

26th April 2014, 12:18 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Today I installed [ROM] [KitKat] [GSM] 11-3 Liquidsmooth 3.0 OFFICIAL and Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat v5.1.0 [04/25/14]. I have problem that When I reboot or turn off then trun on my cell so my motorola rzar XT912 just showing Custome animated logo. And first time When 100% run ok so my phone settings showing XT910 model whenever My cell model is Xt912. Now problem is my phone not booting up after reboot I flashed 3rd time but same problem showing after reboot. Please guys guide me that How can I sove this probelm? How can I solve boot up problem.? I tried some other kitkat rom but same problem after reboot my cell.

I am using Safestrap and install on default stock not slot 1.so Is this my fault? I don't wanna create new slot becuase It's wasting 3 GB whenever XT912 alread have 3 GB ROM. Please guide me.
Last edited by farhan76242; 26th April 2014 at 01:00 PM.
26th April 2014, 01:01 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Please help me experts.. Where are you?
Last edited by farhan76242; 26th April 2014 at 01:16 PM.
26th April 2014, 05:32 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 97
 
317 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by farhan76242

Today I installed [ROM] [KitKat] [GSM] 11-3 Liquidsmooth 3.0 OFFICIAL and Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat v5.1.0 [04/25/14]. I have problem that When I reboot or turn off then trun on my cell so my motorola rzar XT912 just showing Custome animated logo. And first time When 100% run ok so my phone settings showing XT910 model whenever My cell model is Xt912. Now problem is my phone not booting up after reboot I flashed 3rd time but same problem showing after reboot. Please guys guide me that How can I sove this probelm? How can I solve boot up problem.? I tried some other kitkat rom but same problem after reboot my cell.

I am using Safestrap and install on default stock not slot 1.so Is this my fault? I don't wanna create new slot because It's wasting 3 GB whenever XT912 alread have 3 GB ROM. Please guide me.


Are you wiping the slot before you are installing/reinstalling ROM's and Gapp's? Wiping dalvik cache and cache after the reflash? If your phone is a xt912, then you need Spyder ROM's not umts_spyder. Spyder is for xt912 umts_spyder is for xt910.

You may want to downlaod and keep mattlgroff's utility on hand, chances are you are going to need it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes