FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

S view cover still not working

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By usamasabir18, Junior Member on 25th April 2014, 10:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Guyx after new update with build no. XXUENc2 still s view cover issue is unsolved.. and one more thing ...I downloaded the file with baseband version xxuend3 but when I installed it on my n9005 via odin it displays as xxuenc2 in settings...any solution
 
 
25th April 2014, 12:24 PM |#2  
msasm09's Avatar
Senior Member
Flag Nasr City
Thanks Meter: 29
 
More
Did you perform factory reset after the upgrade

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
25th April 2014, 01:50 PM |#3  
antique_sonic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Corner of the earth
Thanks Meter: 1,099
 
More
Quote:
Originally Posted by usamasabir18

Guyx after new update with build no. XXUENc2 still s view cover issue is unsolved.. and one more thing ...I downloaded the file with baseband version xxuend3 but when I installed it on my n9005 via odin it displays as xxuenc2 in settings...any solution

if you see the baseband, yes, it is still NC2, because the modem is still using NC2 (that's the latest modem).
you have to see the build number, it will show you ND3.
26th April 2014, 03:52 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Got it.....and what about sview cover....why it isn't working
26th April 2014, 11:12 PM |#5  
msasm09's Avatar
Senior Member
Flag Nasr City
Thanks Meter: 29
 
More
Mine in 4.3 if I restart phone with cover attached it's not working untill either shutdown and de attache then attache or shutdown for a minute or so with the cover attached
I have third-party scover with the chip and magnet in cover what you have

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
27th April 2014, 12:39 AM |#6  
msasm09's Avatar
Senior Member
Flag Nasr City
Thanks Meter: 29
 
More
according to this
http://m.androidcentral.com/galaxy-n...tarting-poland
they should be fixed


Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes