How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

how to fix this

OP ErnestasC13c

26th April 2014, 06:32 AM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by 808phone

OK so it seems that HTC__001 is HTC Europe. So you need any RUU that is same or newer with "HTC_Europe" in the RUU name.

So if you look here:

http://www.androidruu.com/?developer=Ville

This one has the exact same radio.... hopefully this is it!

http://www.androidruu.com/getdownloa...signed_2_4.exe

tried this one no luck
27th April 2014, 02:24 AM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
447 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by ErnestasC13c

tried this one no luck

What happened? Did it give an error? Did you relock the bootloader first?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes