Post Reply

how to fix this

OP ErnestasC13c

26th April 2014, 05:32 AM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by 808phone

OK so it seems that HTC__001 is HTC Europe. So you need any RUU that is same or newer with "HTC_Europe" in the RUU name.

So if you look here:

http://www.androidruu.com/?developer=Ville

This one has the exact same radio.... hopefully this is it!

http://www.androidruu.com/getdownloa...signed_2_4.exe

tried this one no luck
27th April 2014, 01:24 AM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
447 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by ErnestasC13c

tried this one no luck

What happened? Did it give an error? Did you relock the bootloader first?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes