Post Reply

Solution for phone not showing up on PC as mass storage

26th April 2014, 06:13 AM   |  #1  
Sonu44589's Avatar
OP Member
Flag Roorkee
Thanks Meter: 11
 
85 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I've been through this and it was very frustrating.

Solution:
I found that in most ROMs' build.prop, 'ro.sys.usb.charging.only' was set to 'yes'.

change it to 'no' and it will give the option for mass storage.

All it took was one glance at build.prop.

Hit Thanks and give proper credits if you gonna use this.
26th April 2014, 07:11 AM   |  #2  
zeetherocker's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 877
 
774 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sonu44589

I've been through this and it was very frustrating.

Solution:
I found that in most ROMs' build.prop, 'ro.sys.usb.charging.only' was set to 'yes'.

change it to 'no' and it will give the option for mass storage.

All it took was one glance at build.prop.

Hit Thanks and give proper credits if you gonna use this.

I'd love to try it... But my build prop doesn't have ro.sys.usb.charging.only
Which rom are you using..?
27th April 2014, 06:25 AM   |  #3  
Sonu44589's Avatar
OP Member
Flag Roorkee
Thanks Meter: 11
 
85 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Tsunami TechVanced ROM for A110 Canvas 2.


You can try adding it using ROM Toolbox and changing its value to 'no'.

Hit Thanks if it helped.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank