Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,983 Members 45,806 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Capacitive buttons on HTC logo

Tip us?
 
photon4glover
Old
#1  
photon4glover's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 193
Join Date: Mar 2012
Default Capacitive buttons on HTC logo

Is it possible to turn off on screen buttons, and use imaginary buttons on capacitive buttons?

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
 
exad
Old
#2  
exad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1390
Posts: 3,339
Join Date: Jan 2010
Location: Montreal

 
DONATE TO ME
It could be just me but I'm pretty sure your question makes no sense :/

The HTC logo is not capacitive. It is possible to hide the onscreen buttons using immersion mode or a mod.... Are you bootloader unlocked? Rooted? Gpe or sense?...
My Phone: Telus HTC One M8: 3.16 HBOOT S-OFF

Exad's m8 everything explained thread for teh noobs

 
photon4glover
Old
#3  
photon4glover's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 193
Join Date: Mar 2012
My bad I thought it was capacitive like the m7


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
mr.dj26
Old
#4  
mr.dj26's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 220
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by photon4glover View Post
My bad I thought it was capacitive like the m7


Sent from my iPhone using Tapatalk
I dont have an M7 but I used it before and the HTC logo was not a captive button. I guess its a mod the woke when u press the edge of the screen
 
photon4glover
Old
#5  
photon4glover's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 193
Join Date: Mar 2012
It was a mod. You could use HTC button as menu button

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
 
Hellscythe
Old
#6  
Hellscythe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 428
Posts: 1,631
Join Date: Sep 2012
Location: straya kienttt
Quote:
Originally Posted by mr.dj26 View Post
I dont have an M7 but I used it before and the HTC logo was not a captive button. I guess its a mod the woke when u press the edge of the screen
The digitizer extended all the way to the bottom of the device (excluding the speakers obviously) so you could technically map that section to anything you wanted.

As for the M8, not too sure if the digitizer extends all the way to the bottom. Why would they, considering this device was designed with on screen keys in mind.
 
photon4glover
Old
#7  
photon4glover's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 193
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by Hellscythe View Post
The digitizer extended all the way to the bottom of the device (excluding the speakers obviously) so you could technically map that section to anything you wanted.

As for the M8, not too sure if the digitizer extends all the way to the bottom. Why would they, considering this device was designed with on screen keys in mind.
That's a great point, didn't think about that

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...