Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

Deleted apps.

OP casaque89

27th April 2014, 06:53 AM   |  #1  
OP Member
Flag Heredia
Thanks Meter: 3
 
43 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
I deleted some apps from my stock ROM. Then I realized I did it with the wrong apks, fortunately I did a back up of those apks with its odex files... The problem is that I'm getting an error message every time I try to install them in /system/app folder for all this apps, to make it worst: camera and browser are the apps . I attached some screenshots and I hope someone can help me. I've been searching for an answer and nothing. As always; sorry if I am creating a duplicate thread and thanks in advance.

Permissions were modified in apks to rw-r--r--.

Check attached files.

Installed apps in /system/app, permissions set to rw-r--r-- reboot into TWRP cleared dalvik and cache and issue resolved.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-26-23-40-28.png
Views:	81
Size:	47.2 KB
ID:	2711282   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-26-23-40-15.jpg
Views:	84
Size:	199.0 KB
ID:	2711283   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-26-23-39-20.jpg
Views:	77
Size:	136.6 KB
ID:	2711284   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-26-23-40-00.png
Views:	78
Size:	46.0 KB
ID:	2711285  
Last edited by casaque89; 27th April 2014 at 07:38 PM. Reason: fixed
27th April 2014, 06:56 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag İstanbul
Thanks Meter: 23
 
101 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
are u using omegav20?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27th April 2014, 07:02 AM   |  #3  
OP Member
Flag Heredia
Thanks Meter: 3
 
43 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Asabi Geliştirici

are u using omegav20?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Custom Firmware and Kernel. Only rooted.

Sorry; running 4.4.2, GT-I9500.
27th April 2014, 07:06 AM   |  #4  
Account currently disabled
Flag İstanbul
Thanks Meter: 23
 
101 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
try to install internet and camera apps to /system/priv-app

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27th April 2014, 07:13 AM   |  #5  
OP Member
Flag Heredia
Thanks Meter: 3
 
43 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Asabi Geliştirici

try to install internet and camera apps to /system/priv-app

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeap, already and it didn't work either.
27th April 2014, 07:22 AM   |  #6  
Account currently disabled
Flag İstanbul
Thanks Meter: 23
 
101 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by casaque89

Yeap, already and it didn't work either.


hell ****. Install different custom roms. Stock roms always has problems and issues. try Thunder,Hassan rom anyway

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Post added at 07:22 AM ---------- Previous post was at 07:17 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Asabi Geliştirici

Install different custom roms. Stock roms always has problems and issues. try Thunder,Hassan rom anyway

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27th April 2014, 03:40 PM   |  #7  
OP Member
Flag Heredia
Thanks Meter: 3
 
43 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
[QUOTE=Asabi Geliştirici;52225459]hell ****. Install different custom roms. Stock roms always has problems and issues. try Thunder,Hassan rom.........]

I don't know, I like stock without the carrier apps. And I've tried with Omega v20 and lost 3g

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank