Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,777 Members 41,677 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] d2vzw LTE not working

Tip us?
 
fabrizi96
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Mar 2014
Default [Q] d2vzw LTE not working

just this past few days i updated my verizon gs3 baseband to i535vrucml1 and i cannot connect to 4g only 3g ive tried messing with my apn settings and i managed to get LTE working but then i was not able to send/recieve messages and calls but once i went back to EHRPD i was able use 3g only but sms was working again... any known fixes for this!
 
twistedillutions
Old
#2  
twistedillutions's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 226
Posts: 1,991
Join Date: Mar 2013
Location: 209
If ur not on 4.3ota lock bootloader. Try to downgrade to MF1 MODEM only. To see if the problem still there.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
AWESOME POSSOM
 
fabrizi96
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by twistedillutions View Post
If ur not on 4.3ota lock bootloader. Try to downgrade to MF1 MODEM only. To see if the problem still there.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
what is the proper way to downgrade modems.. do i have to wipe user data, cashe, dalivak, then install rom and gapps then modem?
 
twistedillutions
Old
#4  
twistedillutions's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 226
Posts: 1,991
Join Date: Mar 2013
Location: 209
Quote:
Originally Posted by fabrizi96 View Post
what is the proper way to downgrade modems.. do i have to wipe user data, cashe, dalivak, then install rom and gapps then modem?
If ur just doing the Modem.. I just did. Wipe catche dalvik and flash modem.. But if ur problem still there. Clean flash rom gapps modem

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
AWESOME POSSOM
 
ShapesBlue
Old
#5  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 689
Posts: 3,399
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by fabrizi96 View Post
what is the proper way to downgrade modems.. do i have to wipe user data, cashe, dalivak, then install rom and gapps then modem?
Flash the modem in recovery. I'm on the newest modem with no issues
VZW S3 - Wicked 4.3
SGT2 7.0 - SOKP

"Ultimate awareness comes from when you seek the truth."
 
danjfoley
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Jan 2013
can one of you send me the latest modem? The links to the lastest modems see to go to a site that isn't responding. Thanks very much!
 
ShapesBlue
Old
#7  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 689
Posts: 3,399
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by danjfoley View Post
can one of you send me the latest modem? The links to the lastest modems see to go to a site that isn't responding. Thanks very much!
Try this one

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1788313

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2
VZW S3 - Wicked 4.3
SGT2 7.0 - SOKP

"Ultimate awareness comes from when you seek the truth."

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Google Play Services Updated to Version 6.1

In addition to Android operating system proper, Google is focusing hard on giving the developers … more

CyanogenMod 11 M10 Available for Supported Devices

Summer vacation isover for most students out there, and it’s the time to get back to … more

XDA Forums Added for the First Batch of Android One Devices!

Just yesterday, we talked about the highly anticipated launch of the first batch … more

XDA Xposed Tuesday: DonkeyGuard, Don’t Be a Donkey, Control Your Device – XDA Developer TV

Some applications ask for the world … more