PhotoMath: A Math Beginner’s Dream App

more

Leaked Galaxy S6 Apps Hit the Forums

more

Fix Untinted Recent Panels on Lollipop

more

Console OS Brings Android to Your PC

more
Post Reply

[Q] d2vzw LTE not working

OP fabrizi96

24th April 2014, 01:55 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
just this past few days i updated my verizon gs3 baseband to i535vrucml1 and i cannot connect to 4g only 3g ive tried messing with my apn settings and i managed to get LTE working but then i was not able to send/recieve messages and calls but once i went back to EHRPD i was able use 3g only but sms was working again... any known fixes for this!
24th April 2014, 08:25 AM   |  #2  
twistedillutions's Avatar
Senior Member
Flag 209
Thanks Meter: 332
 
2,522 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
If ur not on 4.3ota lock bootloader. Try to downgrade to MF1 MODEM only. To see if the problem still there.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
24th April 2014, 08:08 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by twistedillutions

If ur not on 4.3ota lock bootloader. Try to downgrade to MF1 MODEM only. To see if the problem still there.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

what is the proper way to downgrade modems.. do i have to wipe user data, cashe, dalivak, then install rom and gapps then modem?
25th April 2014, 03:40 AM   |  #4  
twistedillutions's Avatar
Senior Member
Flag 209
Thanks Meter: 332
 
2,522 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by fabrizi96

what is the proper way to downgrade modems.. do i have to wipe user data, cashe, dalivak, then install rom and gapps then modem?

If ur just doing the Modem.. I just did. Wipe catche dalvik and flash modem.. But if ur problem still there. Clean flash rom gapps modem

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
26th April 2014, 12:28 AM   |  #5  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 935
 
5,043 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by fabrizi96

what is the proper way to downgrade modems.. do i have to wipe user data, cashe, dalivak, then install rom and gapps then modem?

Flash the modem in recovery. I'm on the newest modem with no issues
27th April 2014, 08:01 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
can one of you send me the latest modem? The links to the lastest modems see to go to a site that isn't responding. Thanks very much!
27th April 2014, 08:50 PM   |  #7  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 935
 
5,043 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by danjfoley

can one of you send me the latest modem? The links to the lastest modems see to go to a site that isn't responding. Thanks very much!

Try this one

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1788313

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes