Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [HELP] AT&T Galaxy S4 I337 Network Unlock

OP blurbzilla

31st March 2014, 12:04 AM   |  #11  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,938
 
11,271 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by mbison83

Called at&t today and they are asking for account number which I do not have. What now?

If you don't have an account with at&t they are not going to give you a code. Either try the free unlock or buy a code.

Just a heads up on the free unlock, generally if you try it too many times you will be permanently unable to unlock. So if it doesn't work the first couple of times give up

Sent from my Nexus 5
Last edited by jd1639; 31st March 2014 at 12:06 AM.
31st March 2014, 02:21 AM   |  #12  
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 6
 
105 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by jd1639

If you don't have an account with at&t they are not going to give you a code. Either try the free unlock or buy a code.

Just a heads up on the free unlock, generally if you try it too many times you will be permanently unable to unlock. So if it doesn't work the first couple of times give up

Sent from my Nexus 5

The free way does not work for me as I am not able to access the Phone Control feature (possibly because of the 4.4.2 OS which I have heard has some features to prevent users from unlocking a device).

I am having the previous owner and at&t customer to call and request the code. Will know whether they will release the code in 48 hours.

If that doesn't work I will have to buy a code. Any recommendations?
2nd April 2014, 04:50 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 196
 
926 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
I have used cellunlocker.net many times and couldn't be happier (except for the price lol)

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using XDA Premium 4 mobile app
28th April 2014, 12:08 AM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Help
I have a smiler problem but not the same I accidentally hit the option 1 debug screen in the service mode on the the same device (s4)active and it cleared the entire menu and now it won't read any sim and there is no mobile network to be found and all I get is a circle with a line in it . Any help would be greatly appreciated
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes