Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,036 Members 51,852 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Who keeps changing the cpu speed?

Tip us?
 
nabbed
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 198
Posts: 1,509
Join Date: Aug 2010
Default Who keeps changing the cpu speed?

In the forum and device description, it was listed as 2.5GHz for the longest time. Then it was changed to 2.3, the correct value.
Several hours later, it's back to 2.5.

WTH?
 
Rushing
Old
#2  
Rushing's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2839
Posts: 2,131
Join Date: Jan 2012
Location: A = A PRODUCTIONS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by nabbed View Post
In the forum and device description, it was listed as 2.5GHz for the longest time. Then it was changed to 2.3, the correct value.
Several hours later, it's back to 2.5.

WTH?
Calm down tiger, the Asian versions are clocked at 2.5. And Dont worry, nobody reads that part anyway that doesn't already know lol, sounds like yet another question in general section
Code:
  _______________________________________
( Communicate! It can't make things any )
( worse.                                )
 ---------------------------------------
   o
    o
        .--.
       |o_o |
       |:_/ |
      //   \ \
     (|     | )
    /'\_   _/`\
    \___)=(___/

Computed by Linux


Read the Rules! ~~~ Search Before You Post! ~~~ Learn about XDA
SGS2 ROOTED STOCK ROM
The Following 2 Users Say Thank You to Rushing For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jshap70
Old
#3  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 38
Join Date: Apr 2014
Location: Indianapolis
Quote:
Originally Posted by Rushing View Post
Calm down tiger, the Asian versions are clocked at 2.5. And Dont worry, nobody reads that part anyway that doesn't already know lol, sounds like yet another question in general section
Isnt this the verizon page though? Why would we care about non verizon versions?
 
The Stig 04
Old
#4  
The Stig 04's Avatar
Member
Thanks Meter 13
Posts: 72
Join Date: Mar 2013
Can't think of a good reason why it even matters....

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to The Stig 04 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
time4fun
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 13
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by The Stig 04 View Post
Can't think of a good reason why it even matters....

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
You're right, it really doesn't matter. But why not just post the correct specs? I don't see the harm in it.
The Following User Says Thank You to time4fun For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
1ManWolfePack
Old
#6  
Account currently disabled
Thanks Meter 1761
Posts: 2,366
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by The Stig 04 View Post
Can't think of a good reason why it even matters....

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
Completely agree.

Sent from my HTC6525LVW
The Following User Says Thank You to 1ManWolfePack For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
MultiDev
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 167
Posts: 372
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by jshap70 View Post
Isnt this the verizon page though? Why would we care about non verizon versions?
+1

I suggest we change the frequency to the correct one for Verizon model, as opposed to any other model.
 
mchief298
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 390
Join Date: Aug 2011
Location: Casper

 
DONATE TO ME
It can be overclocked.. So, t technically it's not lying.

Sent from my HTC6525LVW using XDA Premium HD app
My philosophy is that if your "contribution" to the community has a giant DONATE button in the center of the page? It isn't worth the download.

Devices - Verizon
  • Galaxy S3 (Rooted, Unlocked) - Traded Up
  • Galaxy S4 MDK (Rooted, Unlocked) - Traded Up
  • Galaxy Note 3 (Rooted, Safestrap) - Traded for M7
  • HTC M7 (S-Off'd, Rooted, Unlocked) - Sold
  • Galaxy Note 3 (Rooted, Safestrap) - Sold
  • Galaxy S3 (Unrooted, Stock) - Edged Up
  • HTC M8 (S-Off'd, Rooted, Unlocked) - Current Device
 
DPArnety
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by MultiDev View Post
+1

I suggest we change the frequency to the correct one for Verizon model, as opposed to any other model.

YUPPA!

Thread Tools
Display Modes