Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can the T-Mobile M8 use ROMs from the global section?

OP Gatortribe

21st April 2014, 10:08 PM   |  #1  
OP Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2
 
36 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
This is my first GSM phone since my iPhone on AT&T so I am used to the development sections being flooded with ROMs (sprint and Verizon, GNex and M7). However there's only one I believe in the T-Mobile section and it links to the global version.

Can I just flash regular M8 ROMs or do they have to be Tmous to work?
22nd April 2014, 12:48 AM   |  #2  
lampel's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 69
 
341 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Quote:
Originally Posted by Gatortribe

This is my first GSM phone since my iPhone on AT&T so I am used to the development sections being flooded with ROMs (sprint and Verizon, GNex and M7). However there's only one I believe in the T-Mobile section and it links to the global version.

Can I just flash regular M8 ROMs or do they have to be Tmous to work?

They don't have to be specific to tmo but most will list what they are compatible with anyway.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to lampel For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2014, 03:10 AM   |  #3  
JaY iZz BaKk's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 32
 
539 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
I flashed Android Revolution from the International forum no problem...they stated it was possible thought (just no sprint or verizon variants)
22nd April 2014, 03:41 AM   |  #4  
Garmig's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 905
 
1,073 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
You can flash ROMs from the international thread, with some of them you will lose Wi-Fi calling. Viper ROM supports T-Mobile with Wi-Fi calling.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Garmig For This Useful Post: [ View ]
26th April 2014, 09:48 PM   |  #5  
marcos600rr's Avatar
Senior Member
Flag san juan
Thanks Meter: 180
 
545 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
I'm using insertcoin Rom and wificalling is included in aroma select obviously tmo m8 and all tmo craps apear WiFi calling my account city I'd exct also tmo ui data icons

Enviado desde mi HTC ONE M8 S=OFF UNLOCKED SUPER CID 😂😂😂
27th April 2014, 02:02 AM   |  #6  
SeanFloyd's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
537 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
How are you guys liking those ROMs? Obviously there aren't a lot of choices right now in the T-Mobile section so checking out something else is tempting.
27th April 2014, 05:06 AM   |  #7  
fmedrano1977's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 444
 
1,885 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Insert coin is great

Emm Eight
27th April 2014, 10:09 AM   |  #8  
PunishedSnake's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
461 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Its not in the development section

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
28th April 2014, 05:16 AM   |  #9  
marcoxx626's Avatar
Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 871
 
1,467 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
You can flash any roms from the international variant threads, as well as AT&T

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes