Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,741 Members 47,326 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help please

Tip us?
 
eazy401
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 33
Posts: 144
Join Date: Jun 2011
Default Help please

Hoping someone can help me ASAP. I was running sacs v3. I started getting issues when I opened up settings on my phone so I tried to dirty flash over the same ROM. Did that then had no network. Looked into that found it said to reflash NAE modem did that. But then I got a blue android guy. I am able to get into recovery when i try to install ROM it goes really fast then I reboot it says to fix root I say yes. Then it stalls on samsung galaxy S4 screen. Help please
 
VandyCWG
Old
#2  
VandyCWG's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 316
Join Date: Sep 2006
Location: Spring Hil, TN
Quote:
Originally Posted by eazy401 View Post
Hoping someone can help me ASAP. I was running sacs v3. I started getting issues when I opened up settings on my phone so I tried to dirty flash over the same ROM. Did that then had no network. Looked into that found it said to reflash NAE modem did that. But then I got a blue android guy. I am able to get into recovery when i try to install ROM it goes really fast then I reboot it says to fix root I say yes. Then it stalls on samsung galaxy S4 screen. Help please
Can you ODIN back to NAE stock and see if that fixes it? Then try your ROM of choice after going back to complete stock?
VandyCWG always says #AnchorDown for the 2014 Baseball National Champions!!!
------------------------------------------------------
Phone: Sprint Samsung Galaxy S4
Model: L720T
OS: 4.4.2
Rom: Rooted Stock, Xposed, Wanum
Firmware: L720TVPUBNC6
Kernel: Stock
------------------------------------------------------
 
eazy401
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 33
Posts: 144
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by VandyCWG View Post
Can you ODIN back to NAE stock and see if that fixes it? Then try your ROM of choice after going back to complete stock?
I'm trying that right now
 
eazy401
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 33
Posts: 144
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by eazy401 View Post
I'm trying that right now
Got it working by flashing Stock NAE rom thank you
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes