Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,025 Members 52,615 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] All ROMs say I am P970?

Tip us?
 
swashie
Old
(Last edited by swashie; 11th April 2014 at 06:59 PM.) Reason: more info added
#1  
Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 91
Join Date: Jan 2013
Cool [Q] All ROMs say I am P970?

Greetings everyone, I was able to flash CM9 on my LG 9 768gAT (bootloader hasn't been unlocked only root and cmw6 is installed) but whenever I try to flash a different ROM, like HellFire one or OpenSource Mokee the installation is aborted and then prompts that the ROM is only for 760 devices and that my device is a p970, which is not, what can I do?
 
swashie
Old
#2  
Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 91
Join Date: Jan 2013
anyone...?
Xerdox Old
#3  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
If you are sure that selected rom works good, you can delete one command in updater-script file (META-INF/com/google/android/updater-script).

PHP Code:
assert(getprop("ro.product.device") == "p760" || getprop("ro.build.product") == "p760" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p765" || getprop("ro.build.product") == "p765" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p768" || getprop("ro.build.product") == "p768" || 
       
getprop("ro.product.device") == "u2" || getprop("ro.build.product") == "u2" || abort("This package is for \"p760,p765,p768,u2\" devices; this is a \"" getprop("ro.product.device") + "\".");); 
I had similar problem, when I was flashing cm version under 11
 
swashie
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 91
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Xerdox View Post
If you are sure that selected rom works good, you can delete one command in updater-script file (META-INF/com/google/android/updater-script).

PHP Code:
assert(getprop("ro.product.device") == "p760" || getprop("ro.build.product") == "p760" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p765" || getprop("ro.build.product") == "p765" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p768" || getprop("ro.build.product") == "p768" || 
       
getprop("ro.product.device") == "u2" || getprop("ro.build.product") == "u2" || abort("This package is for \"p760,p765,p768,u2\" devices; this is a \"" getprop("ro.product.device") + "\".");); 
I had similar problem, when I was flashing cm version under 11
sorry for my noobness mate, should I delete only 768 line or the whole code you posted.
Xerdox Old
#5  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Whole code

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes