Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] All ROMs say I am P970?

OP swashie

11th April 2014, 04:28 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 39
 
96 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Greetings everyone, I was able to flash CM9 on my LG 9 768gAT (bootloader hasn't been unlocked only root and cmw6 is installed) but whenever I try to flash a different ROM, like HellFire one or OpenSource Mokee the installation is aborted and then prompts that the ROM is only for 760 devices and that my device is a p970, which is not, what can I do?
Last edited by swashie; 11th April 2014 at 07:59 PM. Reason: more info added
25th April 2014, 04:39 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 39
 
96 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
anyone...?
Xerdox
25th April 2014, 09:24 AM   |  #3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
If you are sure that selected rom works good, you can delete one command in updater-script file (META-INF/com/google/android/updater-script).

PHP Code:
assert(getprop("ro.product.device") == "p760" || getprop("ro.build.product") == "p760" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p765" || getprop("ro.build.product") == "p765" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p768" || getprop("ro.build.product") == "p768" || 
       
getprop("ro.product.device") == "u2" || getprop("ro.build.product") == "u2" || abort("This package is for \"p760,p765,p768,u2\" devices; this is a \"" getprop("ro.product.device") + "\".");); 
I had similar problem, when I was flashing cm version under 11
28th April 2014, 05:51 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 39
 
96 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Xerdox

If you are sure that selected rom works good, you can delete one command in updater-script file (META-INF/com/google/android/updater-script).

PHP Code:
assert(getprop("ro.product.device") == "p760" || getprop("ro.build.product") == "p760" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p765" || getprop("ro.build.product") == "p765" || 
       
getprop("ro.product.device") == "p768" || getprop("ro.build.product") == "p768" || 
       
getprop("ro.product.device") == "u2" || getprop("ro.build.product") == "u2" || abort("This package is for \"p760,p765,p768,u2\" devices; this is a \"" getprop("ro.product.device") + "\".");); 
I had similar problem, when I was flashing cm version under 11

sorry for my noobness mate, should I delete only 768 line or the whole code you posted.
Xerdox
28th April 2014, 08:37 AM   |  #5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Whole code

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes