Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Mod]4-way reboot 4.4.2 oficial kitkat

OP kenet

27th April 2014, 11:46 AM   |  #1  
OP Member
Flag Leon
Thanks Meter: 191
 
87 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More

Code:
wipe cache and dalvik.
Last edited by kenet; 28th April 2014 at 08:34 AM.
The Following 5 Users Say Thank You to kenet For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 04:27 PM   |  #2  
Nic wu's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
no work on myN 7100XXUFND3 4.4.2 ...........
27th April 2014, 10:27 PM   |  #3  
skysat123's Avatar
Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 18
 
88 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Thumbs up
works very fine on official kitkat french ROM (N7100XXUFND3)
The Following User Says Thank You to skysat123 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 04:05 AM   |  #4  
Nic wu's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by skysat123

works very fine on official kitkat french ROM (N7100XXUFND3)

i also use nd3 , but this mod doesn't work....... don't know why .........

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
28th April 2014, 04:21 AM   |  #5  
edan1979's Avatar
Senior Member
Flag KL
Thanks Meter: 1,004
 
2,493 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
usually this only work with deodexed firmware...
The Following User Says Thank You to edan1979 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 10:33 AM   |  #6  
Nic wu's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by edan1979

usually this only work with deodexed firmware...

so sad ........ thank you tell me the answer......
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes